До човека със цитатите ами ако не беше огледалцето на колегата ами примерно някои мъж или някоя жена или пък някое детенце недаи си боже тогава какво щеше да ми цитираш,молитвата на дядо поп за вечна му памет ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Евала на "Алфиста" със 159-ката
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеДо човека със цитатите ами ако не беше огледалцето на колегата ами примерно някои мъж или някоя жена или пък някое детенце недаи си боже тогава какво щеше да ми цитираш,молитвата на дядо поп за вечна му памет ли?Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Aз не разбрах тука в тая тема, що обърнахте слизането да се разбереш с някой задължително на бой?
Някой ако ми прасне така огледалото, единственото, което искам е да каже, извинявай брат, ама виждаш-тясно е...пък ако го е строшил по негова вина, да се бръкне за 50лв и да каже, ето, поне нещо да ти покрият....а не да се изниже като нали.....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Да, така е АКО беше дете, друг човек ала-бала... Добре, че не е било. И в тоя ред на мисли ако Левски беше с ботуши а Ботев с каска...?
Наистина чак толкова пари ли струва това огледало, че да си струва да се пребие/убие/на*бе човека заради него..?
Наистина човек се афектира при такава случка но тия приказки за пребиване/убиване и т.н. не говорят добре за тези които ги приказват - за мен това показва, че само си търсите причина да изригнете и да смачкате някого без значение дали ви е погледнал лошо или ви е тотализирал колата, което е най-чистата форма на проявление на комплексарщина...
А замислете се за един такъв от възможните хиляди хипотетични варианти в ситуацията - тоя със 159-ката примерно е бил много съвестен човек но е закъснявал за много важна среща - ударил е огледалото, замислил се е за част от секундата да спре и да оправи нещата но е преценил, че така изпуска напълно срещата (заради което може примерно да изгуби пари колкото за още 3 159-ки) и след това за още една секунда за да си се оправдае пред себе си си е казал "Бах го, колко може да струва огледалото на тая кола, която цялата струва колкото моето огледало, което също се счупи в инцидента...?", примерно и да е решил, че не си струва изгубеното време...
Естествено не защитавам никого - и аз бих се изнервил доста сериозно, но не е правилно веднага да е еб*не, биене, пребиване, усмъртяване...
А също така съм бил свидетел и на поне 3-4 такива леки щети при които при най-доброто желание на виновния да оправят нещата, пострадалия веднага си прави сметка да избие пари за три основни ремонта на двигателя и купето от една леко смачкана броня...
И последно към биткаджийте - то като си афектиран не разсъждаваш трезво ама това пречи ли на другия да се стресира от държанието и приказките ви, че ще го убиете и просто да извади пистолет и да ви гръмне с хедшот пред свидетели, които ще потвърдят, че сте му заплашвали живота заради едно нищо и никакво огледало..? Примерно...
Comment
-
На мен също ми се е случвало подобно нещо. Не беше ясно и кой е виновен и въобще, нито аз, нито той спряхме... ( Възможно е той въобще да не е разбрал, ако не му е счупено огледалото )
Та въобще не ми пука за скапаните ламарини...
Всички гоЛЕми биачи станаха
А по въпроса с "рибите" , ако колата не беше 159, а S класа + G класа, щеше ли да ходиш да ги гониш? Това е същото, като с КАТ, дай да спрем човека с Ладата та да му **ем м**ката!
И като почнахте с цитатитеСкоро научих един, който не знаех.
"Нека безгрешния - първи да хвърли камъка!"
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение- Кмете, ти връзваш ли жената за кревата?
- Защо да я връзвам? Аз, като я погледна само, и я свалям!... Ами тебе, казва, какво те е обарало да питаш? На тия години?...
- Питам, защото всички мъже в това село или връзват жените си, или им скърцат със зъби, или ги повалят само с поглед. А защо не раздадете, пистолети на мъжете? Вадиш пистолета и нататък всичко лесно!
По темата:Инцидента не е приятен , този с 159-та е същият Ганьовец , като повечето българи.
Брат ми преди години на светофара при ВМА кара в насрещното за да хване зелено , при което чупи огледалото на един кадет.След светофара спира и му дава пари(той му е искал 30лв.).
П.П.Нервите ни са по-скъпи от колите.За съжаление ние не сме като европейците да смятаме колите за средство за придвижване.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеМного зле може да стане и за човека със 159-ката, ако колегата му е запомнил номера на избягалия от местопроизшествието. Обажда се в полицията, че са го ударили и са избягали, съобщава и Рег. номера на избягалия и тогава ще му се стъжни.
Естествено все пак трябва да има нещо счупено и по двете коли.
Интересно е, че темата е тук, а не се знае, дали човека със 159-ката пише тук или въобще чете тук.Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТия неща не се решават с бой.
Изобщо, насилието е последното убежище на некомпетентния. (разбирай глупака)
Чий е цитатът оставям да се поровите.
Огледалото не е само одраскано, ами и с повреден механизъм, който го сгъва към вратата при заключване на автомобила. Уличката, на която ми удари огледалото не е чак толкова тясна. От другата му страна имаше около 1 метър разстояние до бордюра, а той се навря в мен.
Минало заминало, за едно огледало няма да седна да си разплета чорапите.Last edited by ves_v8; d.m.y г., 11:12.In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Не всеки, който кара Alfa е Алфист
Второ на пътя всеки си мисли, че е прав. Вчера например беше деня на колите, които карат м/у двете платна. Първият, който изпреварих със малко зор с някакъв джип слезе на светофара и почна да ме дърпа за ръката и да ми приказва някви глупости, е някво Clio било пред него и т.н. Аз съм на 20г. пишлеме ще ми налита, дръпнах се и му викам "Спасявай се и си стой в лентата" и изпсува там нещо и замина. Така че сякакви ги има!Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
146 1.4 - Темпераментната друсалинда
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение- Кмете, ти връзваш ли жената за кревата?
- Защо да я връзвам? Аз, като я погледна само, и я свалям!... Ами тебе, казва, какво те е обарало да питаш? На тия години?...
- Питам, защото всички мъже в това село или връзват жените си, или им скърцат със зъби, или ги повалят само с поглед. А защо не раздадете, пистолети на мъжете? Вадиш пистолета и нататък всичко лесно!
Тва поздрав за сичкото биячи.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеА замислете се за един такъв от възможните хиляди хипотетични варианти в ситуацията - тоя със 159-ката примерно е бил много съвестен човек но е закъснявал за много важна среща - ударил е огледалото, замислил се е за част от секундата да спре и да оправи нещата но е преценил, че така изпуска напълно срещата (заради което може примерно да изгуби пари колкото за още 3 159-ки) и след това за още една секунда за да си се оправдае пред себе си си е казал "Бах го, колко може да струва огледалото на тая кола, която цялата струва колкото моето огледало, което също се счупи в инцидента...?", примерно и да е решил, че не си струва изгубеното време...
Мнението което най - ми хареса е на Galeano: Ценете си нервите защото са по скъпи и от най-скъпите ламарини.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Абе таз нашта бугарска семка си е такава една сбръкана. Съдейки по манталитета ни освен един убаф бой друго не знам кфо мое да ни накара да се замислим. Макар че има хомо сапиенси с бг произход дето и след бой пак не си дават сметка.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеВсъщност може да го изтикаш в някое кьоше на пътя и да го попиташ аджеба защо ти бЕга. Ако е ербап, тогава винкело.
п.с. Баце, размаза ме от грешки, да не говорим, че може да ти разместя всички запетайки, че са залепени за невярната дума и паузата не е там. Нищо лично, човек се учи до дупка.
"търтей" -батка ,моля те кажи ми от кой квартал си . Идвам да те черпя кафе !
---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
...Моля за едно нещо и повече няма да пиша по темата..
На всеки който му е интересно нека почне да чете темата от начало до край . четете от ничия страна просто четете по инерция и не мислете !!!!
Мога да кажа само - хахааххаха155 96' 1.6 16v 1++hp???
Mazda 626 84'
Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
ex' 145 97' 16V TS
Comment
Comment