If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аz се вписвам кьм мотористите,ама го продадох това лято и сега се надявам от Германия да си вzема друг.Ина4е са в подписа ми.
От мотор не мога и да сляzа,просто яка трьпка.
пп.Иzвинявам се zа латинските букви,но лаптопа е Немски и не рzполага zа сега с някои букви от кирилицата.
Аz пък,откакто бях вzел мотора все удобен момент 4аках и се мятах на него zа пове4е тръпка.След това като се ка4а на Алфата все ми се струва6е 4е не върви.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
Има и алфтисти и мотористи. Имам едно Suzuki GSXR SRAD 600. Откакто си взех мотора само него карам. Лятото просто колите ми събират прах. Добре че сега зимата им обръщам малко внимание.. Някой от варна или в радиус от 100км ако има с мотор да се обажда лятото да летим заедно
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Аz пък,откакто бях вzел мотора все удобен момент 4аках и се мятах на него zа пове4е тръпка.След това като се ка4а на Алфата все ми се струва6е 4е не върви.
Стар съм вече....
Тумбака трудно се превива... Вратлето наболява...
Топлинката, музичката, компанията в колцата все повече ми харесва.
Май ще сменям бегачката с чопър...
Comment