Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли мотористи или сте само Алфисти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
    И нека храненето започне сега!
    Б'аа, ш'а им дам едно хранене... +1 моторист
    И при мен лятото Алфата се разскърцва от стоене.

Comment

И аз имам един скутер Keeway Matrix Sport 50cc, но от миналото лято не съм го и карал, че след като взех Алфата само на нея и отделям внимание. Иначе скутерчето се продава, а и не съм голям фен на високите скорости на две колела.
      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

YAMAHA R1 2003
        Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
        ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

!

Преди време исках да пусна такава тема но се отказах. Не съм предполагал че има толкова много мотористи във форума. Може на някой мото събор да си направим една алфа срещичка
          Колега soldier81, благородно ти завиждам за моторетката. Аз от 8 клас си мечтая за срад. Защото е класика. Като си взех започнах да карам и много други мотори. С К6-ца имам един приятел с 600 направо е като играчка при каране. Но веднъж имах уникалния шанс да карам К-6 като твоя 1000. Е никога няма да го забравя. Просто няма такъв мотор и такова усещане. Евала!!!
          Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
          Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Аз съм на мнение, че след 2005г. от 1000куб.см. на 'Сузуки' се получава усещането за 'туу мъч повер', което го прави леко специфичен за каране и не ми харесва.... в смисъл, че не виждам причина да се мъча да се боря с мотоцклета, вместо да се наслаждавам на карането на 600/750куб.см.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
              YAMAHA R1 2003
              Ааааа,тебе те zнаем.
              пп.Как е крака ти,минали напьлно.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

!

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Аз съм на мнение, че след 2005г. от 1000куб.см. на 'Сузуки' се получава усещането за 'туу мъч повер', което го прави леко специфичен за каране и не ми харесва.... в смисъл, че не виждам причина да се мъча да се боря с мотоцклета, вместо да се наслаждавам на карането на 600/750куб.см.
                Именно аз затова говорех. Повечето мотори са 600-750 за града а и за повечето ситуаций са по-удпбни и леки за каране. НО за да си купиш 1000 или трябва да си карач или да искаш да станеш карач. Имам няколко познати състезатели (истински) които ми казаха научи се да НАДКАРВАШ 600-ката за да си купиш 1000. И да ви кажа са прави. 1000-ката е уникална машина но трябва да си и майстор иначе ако неможеш да я караш 600-ки те наказват Но за чувството... са ми казвали много хора че като свикнеш изобщо не ти прави впечатление. Само незнам как са от към разходи за гуми и бензин. Аз за един сезон изхабих нова задна гума без да съм въртял много. А казват че 1000-ката искаш не искаш си върти гуми и много ги яде
                Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Така е.Аз преди да си купя К6цата съм минал през доста мотори(даже в момента имам още два),но свикнеш ли един път с него,не искаш да погледнеш други.Малко е труден за каране в градски условия(особено в сф).
                  Относно поддръжката не виждам голяма разлика в цената на консумативите от стария ми мотор К2ка 750.
                  Поздрави!
                  155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                  Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Е па мноо мотористи тука бре.

Не го очаквах.

Верно на някой събор може да обособиме група...алфисти...ако моята ненаситна финансотрепачка още е "жива"...ако не съм я издал за желязо...както е тръгнало.
                    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

!

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                      Така е.Аз преди да си купя К6цата съм минал през доста мотори(даже в момента имам още два),но свикнеш ли един път с него,не искаш да погледнеш други.Малко е труден за каране в градски условия(особено в сф).
                      Относно поддръжката не виждам голяма разлика в цената на консумативите от стария ми мотор К2ка 750.
                      Поздрави!

Не ме разбра колега
                      Не говоря за частите а за гуми и гориво. С този двигател не се сдържаш да караш спокойно

Comment

+1 от мото-форума
                        Сега зимата съм се заел с почти пълна реставрация на една Кава,нов външен вид,боя + някой малък жокер
                        Ама мнооо пара гълта всичко,живот и здраве,май месец залетявам алфата и отземявам мотора
                        ital_fen - миналото лято така и неуспяхме да полетим,но тази година вече трябва !
                        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

+1 ! това лято се радвах на стрийт файт повера. Сузуки св 650 01' . Да ви кажа, гот е из града, а извън града до 200 сме конкурентни... . Кики май е от моите
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                          ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

!

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                            +1 от мото-форума
                            Сега зимата съм се заел с почти пълна реставрация на една Кава,нов външен вид,боя + някой малък жокер
                            Ама мнооо пара гълта всичко,живот и здраве,май месец залетявам алфата и отземявам мотора
                            ital_fen - миналото лято така и неуспяхме да полетим,но тази година вече трябва !

Абе аз мисля че веднъж те изпреварих докато се гонех с едно кавазаки ама не съм сигурен. Трябва да покараме то аз и без това само с мотора движа лятото.

Comment

Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                              Абе аз мисля че веднъж те изпреварих докато се гонех с едно кавазаки ама не съм сигурен. Трябва да покараме то аз и без това само с мотора движа лятото.
                              Може,не се сещам за такъв случай
                              С колата или моторчето съм бил
                              А лятото...все ще се засечем на Петрола някой вечер..
                              Предполагам си чул за създаването на нов мото тим при нас
                              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

!

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                                Може,не се сещам за такъв случай
                                С колата или моторчето съм бил
                                А лятото...все ще се засечем на Петрола някой вечер..
                                Предполагам си чул за създаването на нов мото тим при нас
                                Не какъв мото тим? Я поясни. С мотора беше като те изпреварих то май няма друга зелена 400-ка във варна.

Има още един алфист с мотор но той не влиза във Форума. Това е комшията ми който след като му напуках БМВ-то ванус 150кс с алфата ГО ПРОДАДЕ И СИ КУПИ АЛФА...... Сега кара 156 2.4жтд и Кавазаки нинджа 600.

Comment

Working...
                                X