Първоначално публикувано от Kamen666
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли мотористи или сте само Алфисти?
Collapse
X
-
Малка 400-ка (японска версия специално за дръпнатия пазар)
Незнам дали си запознат,но това е можеби най-бързата 400-тка в класа си,да не говорим че доста 600 се зорят на 400 м
Сток е 75 кончета,K&N филтърчета,Direct Air Intake,спортна генерацийка + термо-керамична лента увих наскоро на колекторите,Denso iridium-ки турих,друга електроника..и още няколко козчета в процес на доработка
С две думи с половината от тези неща до последно миналата година макс 232 км си ги правеше за раз бройки,което е повече от добре за тази кубатура и тези годинки...
Тази година ще видим какво съм постигнл..мисля малко и карбовете да пипна
Като я посглобя с новата боя ще накача малко снимкиHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение+1 от мото-форума
Сега зимата съм се заел с почти пълна реставрация на една Кава,нов външен вид,боя + някой малък жокер
Ама мнооо пара гълта всичко,живот и здраве,май месец залетявам алфата и отземявам мотора
ital_fen - миналото лято така и неуспяхме да полетим,но тази година вече трябва !
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеМалка 400-ка (японска версия специално за дръпнатия пазар)
Незнам дали си запознат,но това е можеби най-бързата 400-тка в класа си,да не говорим че доста 600 се зорят на 400 м
Сток е 75 кончета,K&N филтърчета,Direct Air Intake,спортна генерацийка + термо-керамична лента увих наскоро на колекторите,Denso iridium-ки турих,друга електроника..и още няколко козчета в процес на доработка
С две думи с половината от тези неща до последно миналата година макс 232 км си ги правеше за раз бройки,което е повече от добре за тази кубатура и тези годинки...
Като я посглобя с новата боя ще накача малко снимки
Comment
-
+2-ма, аз и баща ми караме 2 хонди cbr 954rrBmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеМалка 400-ка (японска версия специално за дръпнатия пазар)
Като я посглобя с новата боя ще накача малко снимкиJeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Comment
-
Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение+2-ма, аз и баща ми караме 2 хонди cbr 954rrя пиши на ЛС кой е баща ти щото преди 14 години май съм работил с него и бяхме приятели
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщениеБраво моята стара 400-ка пак беше сузуки но едва правеше 225 засичано с полицейски радар. иначе километража беше до 180. С тези доработки товя ще върви добре. За карбовете свилен (силипа) е бог на моторите може да ти помогне много
А и нещо не ми стиска сам да си човъркам карбовете
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеКамене и аз по-миналата година се заиграх с един Хорнет, но не само реставрация, имаше и пълна промяна. Присадих му опашка от Ямаха Р1 2009 и един фар от сузуки К5, получи се готин Файтър, гълта си средства, но удоловствието е голямо. Ето и една снимчица, жалко, че го продадох между другото във вашия град.
Добре поне,че разхода му е малъкHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR+1 ! това лято се радвах на стрийт файт повера. Сузуки св 650 01' . Да ви кажа, гот е из града, а извън града до 200 сме конкурентни.... Кики май е от моите
sigpic
Comment
-
гледам си говорете за магарета и стада, да вметна само че за дълъг път с 2ма и багаж 1000 е долната граница, по-малко е зор ако ще се кара спортнотуристическоАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеАаааа,тебе те zнаем.
пп.Как е крака ти,минали напьлно.
Според мен 600 кубиковите са за хора които искат да се научат да карат пистови мотори.Особено ,ако се качи и втори човек със багаж силата на мотора хептен умалява,а при 1000 не се усещат тези признаци много,много.Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение600-ките по-скоро са за хора, които знаят възможностите сиJeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Comment
Comment