Известие

Collapse
No announcement yet.

Епидемия от Хепатит А

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Епидемия от Хепатит А

http://marica.bg/show.php?id=42212

Това е за Пловдив, за Стара Загора официално били 150 случайте, но упорито се говори за над 200. Все още органите не могат да установят причината както и връзката между случайте. Старозагорци обаче хвърлят в пространството слух, че източникът на заразата е хлебозаводът "Х", както и замърсената питейна вода. Покачване на броя заразени е имало още преди Рождество, но властите предупредили медиите да не раздухват проблема.

Къде според вас е истината и ако някой знае нещо повече, моля да коментира.
    "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

това щото усилено рекламират ваксини по медиите ли, та да се вдигнат продажбите?
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ами да.... свински,птичи,овчи грип.... хепатит А,Б,С
      Лекарства трябва да се продават!

Comment

Ако повечето хора са като мен (аз практически избягвам всякакъв контакт с аптеките и продуктите в тях), тия фармасютикълс ще фалират всичките...
        Миналата седмица с един стар приятел от квартала си пиша нещо по никое време и му казах, че нещо безсънието ме е треснало, затова съм буден, и той веднага "да изпишем нещо" (работи за фармац. дистрибутор).
        Бизнесмени станаха до един, да им изсъхнат ръчичките дано...
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Не обръщайте всичко на ваксини, продажби и пари!
          Аз определено бих искал да знам ако има епидемия някъде.
          А дали и какви мерки ще предприема си е мое решение.
          Нямаме угодия, ей!
          Ако ни предупреждават, значи го правят да си продават лекарствата, а ако не ни - то тогава е заговор на правителството срещу народа!
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Съгласен съм... ама помниш ли как удобно дойде тамифлу, точно по време на птичия грип( май беше ). А до колкото знам се произвежда само от 1 местенце

Така че, аз пък не им вярвам сляпо.

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
              Ако повечето хора са като мен (аз практически избягвам всякакъв контакт с аптеките и продуктите в тях), тия фармасютикълс ще фалират всичките...
              Миналата седмица с един стар приятел от квартала си пиша нещо по никое време и му казах, че нещо безсънието ме е треснало, затова съм буден, и той веднага "да изпишем нещо" (работи за фармац. дистрибутор).
              Бизнесмени станаха до един, да им изсъхнат ръчичките дано...
              Хубаво правиш! Колкото по-малко лекарства, толкова по-здрав стомах, и потенциално по-малък шанс да развалиш нещо друго. Лекарства се пият, само когато наистина има нужда.
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Никаква Стара Загора вече
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Никои да не излиза навън!
                  Абе я стига с тия медийни промивки!
                  Боико ще вземе мерки,ще Я даде на Цветанов да разследва кои е пусна колбичката с хепатита
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                    Съгласен съм... ама помниш ли как удобно дойде тамифлу, точно по време на птичия грип( май беше ). А до колкото знам се произвежда само от 1 местенце

Така че, аз пък не им вярвам сляпо.
                    Грешка си,не беше за "кючек" грипа,а за този със свинската зурла.
                    Ако някой си даваше труда да спазва хигиенните норми,нямаше да се натъркаля толкова народ за норматив.
                    Между другото,когато започне епидемия е късно за ваксини.Те се правят поне месец напред за да се постигне някакъв имунитет.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Имайки предвид, че хепатит А не хронифицира ( тоест не е потенциално опасен за последващи по-лоши заболявания), до известна степен съм склонен да се съглася, че се търси някаква финансова облага на фармацефтичната промишленост. Да, вярно е, че явно има бум в този регион, но чак да се препълват отделения и болниците да искат допълнително пари... Струва ми се пресилено, още повече, че и по-голямата чат от хората още като малки са се срещали с тоя вирус и са преболедували. Има много малка вероятност да притече изключително тежко и фатално.
                      Даже някакви велики умове сега почнали да дават примери как в други държави имунизацията била задължителна, а в БГ е препоръчителна и т.н.
                      "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Working...
                      X