Търся екзотичен модел на Алфа, по възможност кабрио за наем за около 2 часа - за снимки на сватба. Цената ще е в зависимост от модела, но мисля че ще се договорим. Сватбата ще е на 22 януари, в центъра (София).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търса Алфа кабрио за сватба
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеСвържи се с Pinko той наскоро взе една красавица!
Не ми се ще да я изкарвам по тоя сняг, лед и сол по пътищата. Иначе, както казва mim, няма проблеми за фотосесия напролет.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеЧе е красавица, спор няма, ама в момента спи зимен сън. Не искам да я будя, ще вземе да стане стръвница.
Не ми се ще да я изкарвам по тоя сняг, лед и сол по пътищата. Иначе, както казва mim, няма проблеми за фотосесия напролет.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениенапролет може и за едно балче да се договимVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеНа коя дата ти е бала?Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
Comment