Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркиращи селяци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Правилно!Всеки си има глава на раменете.Ако е преупреден няколко пъти и оня не си взема поука,трябва да се обърне към органите на реда(които не мисля че ще напрявят нещо),ако и тва не помогне, взема нещата в свои ръце и след това 1-ния ще бъде потърпевш(тука вече си прав-не се знае кой ще изпати повече)
    Alfa156 Against All

Comment

Аз нямам гараж, ама доста мои приятели имат и ако има табелка да не се спира, мисля че до минимум се свежда възможността някой да спре. Не мисля, че чупенето на коли ще реши проблема. Може човека да е заплес или пък да е бързал за някъде, и като се върне - колата му надрана, ритната и намазана с пяна Ами я си представи, че си на негово място Щото не е невъзможно.
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
        ....... Не мисля, че чупенето на коли ще реши проблема. Може човека да е заплес или пък да е бързал за някъде, и като се върне - колата му надрана, ритната и намазана с пяна Ами я си представи, че си на негово място Щото не е невъзможно.
        е това имах предвид де!!! ако някои така ви начупи миличката количка и то само заради това че сте паркирал разсеяно но дори и при системно нахалство не мисля че лошотията е точния начин

Comment

То от един път рядко става. ако си селянин и системно се мислиш за велик и се правиш (както му викаш фолфаджия) може и главата да ти натрошат.

Comment

Първоначално публикувано от sharky
            Аз нямам гараж, ама доста мои приятели имат и ако има табелка да не се спира, мисля че до минимум се свежда възможността някой да спре. Не мисля, че чупенето на коли ще реши проблема. Може човека да е заплес или пък да е бързал за някъде, и като се върне - колата му надрана, ритната и намазана с пяна Ами я си представи, че си на негово място Щото не е невъзможно.
            А бе ти да не познава[ [ефа ми
            Alfa156 Against All

Comment

1. Поставянето на табелка.
              2. Говоренето със собственика, ако го познаваш де (защото 2 дена пред гаража ми имаше КАМАЗ ) и като му казах, че гумите се му скъпи и имаше ефект.
              3. Отношението към колата е крайна мярка
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

и това става :
                  Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

добро решение на горната снимка

Comment

Колеги, къде мога да си купя пирамидки дето се заработват по тротоарите.
                      Да си ги вдигам и спускам щото тука вече не се търпи, куцо и сакато спира дет му падне

В практикера дали ще има или по железариите?!
                      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Ако не се лъжа, без специално разрешение от не знам си къде (може би общината), нямаш право да слагаш такива. Че и следят за това (от опит).
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                          Ако не се лъжа, без специално разрешение от не знам си къде (може би общината), нямаш право да слагаш такива. Че и следят за това (от опит).
                          Гаражите са подземни и са частна собственост Уговорили сме се съсобствениците въпроса е откъде да купим щракалките
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                            Първоначално публикувано от Pinky
                            Гаражите са подземни и са частна собственост Уговорили сме се съсобствениците въпроса е откъде да купим щракалките
                            в практикер имаше
                            но мо да фанете един заварчик да ви направи къстъм
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Купи самозалепящо фолио /или по добре хартия формат А4/ разпечатай в/у хартията - Паркирането забранено... и като някой изнаглее лепи на предното стъкло точно в средата на шофьорската част.
                              Хем нищо не повреждаш, хем докато го изчопли ще му дойде акъла...
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

прийоми от бизнес парк софия тук даже и са нарязани на дребни квадратчета, за да се отлепят по-трудно
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X