Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркиращи селяци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky
    прийоми от бизнес парк софия тук даже и са нарязани на дребни квадратчета, за да се отлепят по-трудно
    Якоооо Хем няма никакви трайни последствия за колата, хем му се отравя деня на диването Аресуа ми тоя подход, мда

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Йод йод му е майката и изгоряло машинно масло. Проготви си десетина големи спринцовки в гаража и поливай на воля.
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Туй с лепенката ми хареса
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

А за другия случай какво ще кажете: обществен паркинг, сутрин в 8:00ч. Идиотът излиза на работа , нарежда си скалите ,като че ли му е бащиния, да му се пази мястото докато се прибере от работа около 18:00 , а аз за да обърна посоката или да паркирам трябва да ходя на 100м. На всичкото отгоре не си паркира пред тях , а под лампата за по-сигурно.
          Тоя номер с пяната отдавна го мисля ама още не съм се решил на такава мярка-все пак си е гадно.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
            А за другия случай какво ще кажете: обществен паркинг, сутрин в 8:00ч. Идиотът излиза на работа , нарежда си скалите ,като че ли му е бащиния, да му се пази мястото докато се прибере от работа около 18:00 , а аз за да обърна посоката или да паркирам трябва да ходя на 100м. На всичкото отгоре не си паркира пред тях , а под лампата за по-сигурно.
            Тоя номер с пяната отдавна го мисля ама още не съм се решил на такава мярка-все пак си е гадно.
            Давай давай няправи му някоя голяма гадост. Тия са ми любими дето си мислят че са си платили служебен абонамент....
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Е миналата седмица като пихме кафе,докато те чаках,ги посритах малко тия скали.А бе фани му тури едната на капако на колата и готово.А оня ден пред нас стана кютек сзаради паркинг-проблем-един го беха затворили с един бус от една строителна фирма.И нашия рипна да го бие,извади ножа,а оня-крик,едвам ги разтървахме...
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                Е миналата седмица като пихме кафе,докато те чаках,ги посритах малко тия скали.А бе фани му тури едната на капако на колата и готово.А оня ден пред нас стана кютек сзаради паркинг-проблем-един го беха затворили с един бус от една строителна фирма.И нашия рипна да го бие,извади ножа,а оня-крик,едвам ги разтървахме...
                Нали знаеш защо Хитлер слагал в сапуна и по някой македонец ?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

За пенливост

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Днеска продължение на междузвезните войни.... Неможах да излезя от гаража и трябваше да викам такси : Голф 4 с транзитни номера мноо нагли няма такива говеда направо не е истина но.... най накрая мисля ще се реши проблема и утре ще пиша та така.....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                      Днеска продължение на междузвезните войни.... Неможах да излезя от гаража и трябваше да викам такси : Голф 4 с транзитни номера мноо нагли няма такива говеда направо не е истина но.... най накрая мисля ще се реши проблема и утре ще пиша та така.....
                      Транзитките не са занитени, що не му ги прибра на съхранение
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
                        Транзитките не са занитени, що не му ги прибра на съхранение
                        Верно бе как не се сетих... Ако на обед е още там ще му смъкна номерата леле че кеф ще стане

Comment

Re: ?????

Паркирам си колата в един наклонен участък и винаги някой цървул ще паркира пред мен и после ще я "поизпусне" и вече трети път ми удрят предната броня... Какво да предприема като няма как да го видя...
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Слагаш един теглич отзад и един от пред, и после .....
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

тия vw трудно ли се паркират

Comment

Е като гледам явно не е хич лесно...

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Working...
                                X