Известие

Collapse
No announcement yet.

"Изгорях..."

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Изгорях..."

Днеска ми звъни по телефона един полицай и
    Добър ден ... Добър ден... На 14.02.2010 г. сте пътували посока Ст. Загора и камерата на с. Подслон Ви е заснела с 98 км/ч. при позволени 50 км/ч...... и понеже живея в Бургас а не както е по лична карта ще ми идват на крака и се очертава една....... Жената ще се накара на кола, а аз ще си се возя. И това след почти 1 година.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

А за що се обажда по телефона? Не пращат ли едни лоши поздравителни картички по пощата на адреса на регистрацията на автомобила?
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

тук малко мътна ми се вижда тая работа...

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първо всичко това ми звучи парлама....., щото да те издирават трябва да са наредили отвисоко... КАТ не издирват (почти).

Второ при Подслон пътната маркировка не е отрегулирана както е по закон, там ограничения на скороста и отстояния на знаците защото е главен път с навлизаща скорост 90 км/ч, а ораничителните знаци са на кръстовище което не е законно, има голямо значение в коя посока си карал. Има и някакъв проблем с ускорителни ленти от някаква бензиностанция и т.н..... Ако си вземеш адвокат си 100% готов, ако не почети или намери друго дело за Подслон и копирай. Ще отнеме време ама вероятността да те накажат е малка, ако имаш време да се съдиш.

И последно пиши жената че е карала и т.н...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
          А за що се обажда по телефона? Не пращат ли едни лоши поздравителни картички по пощата на адреса на регистрацията на автомобила?
          Незнам в Бургас как е, но тук в София тия неща ги разнасят районните инспектори, не пощаджиите
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
            Незнам в Бургас как е, но тук в София тия неща ги разнасят районните инспектори, не пощаджиите
            Няколко колеги в работата така изгоряха и идваха по пощата. Тук в София.
            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Добре де, тая камера и румънците вече я знаят, чудя се как изобщо хваща нарушители......вече не се чудя що не са я запалили, явно изгорелите не са чак толкова много......
              Скатавай се, и може и да минеш метър - на мен ми звъняха за някаква от северна БГ, но аз им казах да си гледат работата, и след втория път никой не ме търси вече......е ся аз не си живея у нас по Лкарта, но това е друга тема......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Хайде пак глупости. Нищо мътно няма, ЗМВР дава правото полицията да призовава и по телефона, не че ще те глобят ако не отидеш, но това няма да те оправи. Пиши ми на лична да ти кажа какво да правиш.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                  Стига бе, то останаха ли такива? Това ми хареса- да им се уплътни малко работното време, а не да се мотаят по цял ден като мухи без глави и да се чудят откъде нещо да измуфтят
                  Моята я получих по пощата. Не че нещо, ама как може да се пращат така призовки - ако нямаше да си сменям документите, нямаше да ми видят и очите - нека после доказват, че са ме призовали.
                  Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                  Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                  Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

После да не пищите защо форума се е напълнил с помия! Поредната тема със съдържание "наруших закона, как да мина метър?"! Мислете преди да го направите и ако все пак решите да го направите не ни занимавйте с вашите безотговорни решения ами си поемете последствията! Никой тук не е длъжен да мисли как да отърве от отговорност някой, който не е мислил навреме просто защото е "колега" с кола като нашата! Това е автомобилен форум, а не адвокатска кантора! Да не говорим, че такива теми има толкова много, че вече се чудя как останха слепи, които да не са ги видяли и глухи, които да не са чули за тях! А пък в тия теми се пише вечно едно и също!
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      Първо всичко това ми звучи парлама....., щото да те издирават трябва да са наредили отвисоко... КАТ не издирват (почти).

Второ при Подслон пътната маркировка не е отрегулирана както е по закон, там ограничения на скороста и отстояния на знаците защото е главен път с навлизаща скорост 90 км/ч, а ораничителните знаци са на кръстовище което не е законно, има голямо значение в коя посока си карал. Има и някакъв проблем с ускорителни ленти от някаква бензиностанция и т.н..... Ако си вземеш адвокат си 100% готов, ако не почети или намери друго дело за Подслон и копирай. Ще отнеме време ама вероятността да те накажат е малка, ако имаш време да се съдиш.

И последно пиши жената че е карала и т.н...
                      Нено батка ясно и точно си пише 50км със знак...Отделно на което имаш табела Подслон, т.е. насело място...
                      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:36.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Само че ако има знак 50 а ограничението преди него е било 90 и няма междинни знаци указващи намаляването на скоростта... знака 50 ич не важи.

п.с не познавам пътя и си нямам на идея какви знаци има там.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                          Днеска ми звъни по телефона един полицай и
                          Добър ден ... Добър ден... На 14.02.2010 г. сте пътували посока Ст. Загора и камерата на с. Подслон Ви е заснела с 98 км/ч. при позволени 50 км/ч...... и понеже живея в Бургас а не както е по лична карта ще ми идват на крака и се очертава една....... Жената ще се накара на кола, а аз ще си се возя. И това след почти 1 година.
                          Вие оставете всичко това ами от къде полицая знае за телефонния ти номер бе

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Само че ако има знак 50 а ограничението преди него е било 90 и няма междинни знаци указващи намаляването на скоростта... знака 50 ич не важи.

п.с не познавам пътя и си нямам на идея какви знаци има там.
                          Има 60 преди това, за кръстовището...Отделно това къде го измисли бе от 1 км се вижда населено място и трябва да намалиш!!!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Скоростта се намалява през 20 км.
                            От там го е измислил...
                            Имаше някакви изключения кога може 30 да е намалението, от там нататък, ако няма междинен знак, става мазало.
                            Това е щото са ни много умни и общини и пътно и катаджиите де.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Момци знам, че ви звучи невероятно ама в тази държава си има закони и в Съда фактите и законовите норми са от значение. Просто такова дело се решава с два реда побрани от закона ..... които правят нищожни показанията на камерата. За конкретното място съм чел решено дело, но мисля, че имаше значение посоката на движение.... абе бая неща не бяха, както трябва да са по закон. Просто споделям...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                              X