Първоначално публикувано от wrc
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новото Ferrari FF - Mъкаааааа...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от cufti Покажи съобщениеМного мрънкялници има в този форум,чак се дразня като чета.Колата си е супер готина.Да не би Панамерата да е по хубава.
Ferrari hatchback с 4 места, че и 4х4. Следващото сигурно ще е дизел, ама на вас, немрънкалниците сигурно пак ще ви харесва.
Ясно е, че всеки си има вкусове и предпочитания, ама за мен, това не е Ferrari, точно както Panamera-та и Cayenne-a не са Porsche-та.
Пак казвам, защото явно не четете - убеден съм, че както и въпросните неPorsche-та, FF ще е страхотна кола - бърза, с прекрасно управление и т.н., но това не означава, че трябва да ми харесва!
За мен, както Panamera-та и Cayenne-a, така и FF са стъпки встрани от традициите на Porsche и Ferrari.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение...
Пак казвам, защото явно не четете - убеден съм, че както и въпросните неPorsche-та, FF ще е страхотна кола - бърза, с прекрасно управление и т.н., но това не означава, че трябва да ми харесва!абсолютно!
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Така е с всяко ново нещо - просто хората не са свикнали с идеята, че тази кола изглежда така... Като излезе скайлайн ГТР35 на мен ми се струваше, че ГТР34 е хиляди пъти по-красива и елегентна кола... Сега, след като вече свикнах с визията на колата мисля, че ГТР35 е хиляди пъти по-... от предишния. Мисля, че и с това ферари ще е същата работа... И какво му е на стила на колата, Брера не е ли проектирана в точно същия стил, или и тя е пикаещо куче и ала-бала..?
Comment
-
Без да обиждам феновете на немското автомобилостроене, имам само едно нещо да кажа... Porsche и Ferrari нямат много общо като автомобили! Докато за Porsche е "нормално" да извадят SUV модел - кайен(джип все пак), както и панамера, която е насочена към един от конкурентите им (астон мартин), за да се "противопостави" на техният Rapide, то Ferrari е съвсем друга бира!!! Там колите са сметнати до най-дребния детайл, както и нещата там са посветени на "всичко в името на мощността". Двете марки са различни! Вие колеги как бихте реагирали ако видите Ferrari SUV (джип)!??!!?!?Last edited by Da_Fuse; d.m.y г., 04:02.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеБез да обиждам феновете на немското автомобилостроене, имам само едно нещо да кажа... Porsche и Ferrari нямат много общо като автомобили! Докато за Porsche е "нормално" да извадят SUV модел - кайен(джип все пак), както и панамера, която е насочена към един от конкурентите им (астон мартин), за да се "противопостави" на техният Rapide, то Ferrari е съвсем друга бира!!! Там колите са сметнати до най-дребния детайл, както и нещата там са посветени на "всичко в името на мощността". Двете марки са различни! Вие колеги как бихте реагирали ако видите Ferrari SUV (джип)!??!!?!?
Колкото до ферарито - единственото, което не ми харесва е предницата. Наистина с тези фарове на ситроен C4 ми прилича.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСпоред мен е естествено продължение на Ферари 456, което е и предшественика на 612.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 17:05.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеГрам не си познал, няма допирна точка с 456, което пък за времето в което излезе, беше просто уникално, но и то има предшественик, не по малко легендарен с мотор V12, а именно Ферари Дайтона:
Comment
Comment