Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложения за език и шрифт.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това само ти си го знаеш
    Споко

Comment

ми то е достатъчно той да го знае... Не може ли да се преправи по някакъв начин?
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колега съжелявам за случилото Наистина е гадно

А иначе ето така изглежда моя образец
        Attached Files
        Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
        Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
        Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
          Това само ти си го знаеш
          Споко
          ..да и това е най-лошото

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          ми то е достатъчно той да го знае... Не може ли да се преправи по някакъв начин?
          говорих с момчето ,той каза ,че се е случвало да бърка букви ,но думи няма как ,каза че това което съм написал ,това е нарисувал,извини ми се и каза ,че може да го коригира ,каза че може да измислим нещо

Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщение
          Колега съжелявам за случилото Наистина е гадно

А иначе ето така изглежда моя образец
          Готино е наистина,има добри контури ..Успех!

Аз като се замисля ,дори това което е в момента (явно от притеснение или не знам какво съм му написал друго)
          сега надписа е такъв : Никога не е късно да станеш такъв какъвто си искал да станеш.
          Без Т-то в какъвто ,ахахха ...абе и това ми харесва доста,дори майче е по-яко ...
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

Ами ти как си сигурен, че надписа, който някой ти е пуснал във форума (и го е копнал от незнайно къде, най-вероятно търсен с гугъл) е верен..? Аз бих проверил на 10 места да видя дали надписа е еднакъв пък тогава да се пускам, но както и да е... Иначе стават грешки - както се пееше в оная песен "he asked for a thirteen, but they drew a thirty-one"...
            Може би така става като гледаш да покриеш норматив от ХХ човека на ден за да събереш прилична пачка понеже им вземаш по малко пари... Затова и те питах за иглите дали си се убедил, че слага нови, защото смяната на иглата и като време си отнема немалко, поне на машинките, които аз съм виждал. Затова аз бих предпочел да дам двойно пари ама да знам, че всичко е 6+ (не, че в БГ е гаранция де)...

ПС: Шого, супер става, още миналите дни я гледах във ФБ и се накефих, ама с оглед на написаното от колегата, внимавай твоя човек да не се окаже накрая, че е нарисувал на хидрата глава на зелот примерно накрая

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Ами ти как си сигурен, че надписа, който някой ти е пуснал във форума (и го е копнал от незнайно къде, най-вероятно търсен с гугъл) е верен..? Аз бих проверил на 10 места да видя дали надписа е еднакъв пък тогава да се пускам, но както и да е... Иначе стават грешки - както се пееше в оная песен "he asked for a thirteen, but they drew a thirty-one"...
              Може би така става като гледаш да покриеш норматив от ХХ човека на ден за да събереш прилична пачка понеже им вземаш по малко пари... Затова и те питах за иглите дали си се убедил, че слага нови, защото смяната на иглата и като време си отнема немалко, поне на машинките, които аз съм виждал. Затова аз бих предпочел да дам двойно пари ама да знам, че всичко е 6+ (не, че в БГ е гаранция де)...

ПС: Шого, супер става, още миналите дни я гледах във ФБ и се накефих, ама с оглед на написаното от колегата, внимавай твоя човек да не се окаже накрая, че е нарисувал на хидрата глава на зелот примерно накрая
              Ами аз прегледах поне 10 таблички с глаголица и всичките бяха от този сорт,има разлики ,но не е фатално ...късмет това е (:
              155 96' 1.6 16v 1++hp???
              Mazda 626 84'
              ex' 145 97' 16V TS

Comment

Бе карай си джета - и така както е станало пак е ОК, не си е загубило смисъла според мен

Comment

Бе карай си джета - и така както е станало пак е ОК, не си е загубило смисъла според мен

..газ към морето ... аахх

мен ми харесва просто ,защото ми харесва ( : смисъла ,като се замисля е хубав ,дори е по-надъхващ (:
                  155 96' 1.6 16v 1++hp???
                  Mazda 626 84'
                  ex' 145 97' 16V TS

Comment

AlfaFen145 Превърни Дефекта в Ефект.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      AlfaFen145 Превърни Дефекта в Ефект.
                      (: така трябва да стане
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Бацко всичко е преценено Гледал съм го милион пъти. Няма ядове пък този който ме рисува ми е приятел така че няма ядове
                        Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                        Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                        Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Алфа Фен, някой преведе ли ти текста на старобългарски или просто калкира с букви от глаголицата? Ако е така, грешката допусната от татоировчика е последната ти грижа. Старобългарският език има различна граматика, падежи, той е синтетичен език, а не като новобългарският, лексиката му е различна, ако не си се посъветвал с филолог то на гърба ти има просто сбор от букви без никакъв смисъл. Все пак заслужаваш похвала, че се опитваш да съхраниш буквите от глаголицата върху тялото си. Съжалявам ако съм те засегнал с мнението си.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Алфа Фен, някой преведе ли ти текста на старобългарски или просто калкира с букви от глаголицата? Ако е така, грешката допусната от татоировчика е последната ти грижа. Старобългарският език има различна граматика, падежи, той е синтетичен език, а не като новобългарският, лексиката му е различна, ако не си се посъветвал с филолог то на гърба ти има просто сбор от букви без никакъв смисъл. Все пак заслужаваш похвала, че се опитваш да съхраниш буквите от глаголицата върху тялото си. Съжалявам ако съм те засегнал с мнението си.
                            Ами човече ,не съм се съветвал с филолог.Явно има само букви на гърба ми (: Така пише навсякъде в нета,че тези буквички отговарят на това ,което съм нарисувал (:
                            Гледах едни неща и се оказа,че преди мн време е имало Какъво (: дори и да нямам Т ,пак е добре ( :

Не ме засягаш колега. Поздрави
                            155 96' 1.6 16v 1++hp???
                            Mazda 626 84'
                            ex' 145 97' 16V TS

Comment

...Татуса е супер. Смисълът е станал още по-хубав! Текста изглежда убийствено добре! И не забрявайте,че при изкуството всичко е позволено- с "Т" без Т, с разбъркани букви, променени думи и места- все неща, които правят татуса ОЩЕ ПО-УНИКАЛЕН и ИНТЕРЕСЕН!!!!
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                ...Татуса е супер. Смисълът е станал още по-хубав! Текста изглежда убийствено добре! И не забрявайте,че при изкуството всичко е позволено- с "Т" без Т, с разбъркани букви, променени думи и места- все неща, които правят татуса ОЩЕ ПО-УНИКАЛЕН и ИНТЕРЕСЕН!!!!
                                Мерси Батка
                                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                                Mazda 626 84'
                                ex' 145 97' 16V TS

Comment

Working...
                                X