Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще влезе ли в затвора ЛУПИ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще влезе ли в затвора ЛУПИ?

да видиме кой на какво мнение е за бъдещето на Александър Томов,според мен не е цирк и си е изкупителна жертва и сега отчаяно драпа и иска да намекне че ако му се случи това ще има много злепоставени,но той не го е направил на своя глава и си е знаел риска че някой ден все ще му се потърси сметка.е може да не е вярвал или да му е обещано да не му се случи,ще ми е интересно да го видя райран с окови той е огромен на ръст мъж и ако извади свирепо изражение ще е на кориците на "Блясък",гледам и Мургина са я засилили на там,Жан Виденов сега да им го пратят да им открадне и житото и водата в затвора да им припомни кризата от 1995

Абе той май ще влезе, ама пак ще си живее по добре от мен
    A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Ами той си е за там Лупи . Ама ако може да вземе и останалата пумия с него , ще съм му благодарен !
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Ами той си е за там Лупи . Ама ако може да вземе и останалата пумия с него , ще съм му благодарен !
        Audi A6 3.0 TDI
        Infiniti FX35

Comment

Ще се измъкне мазника неден....
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Нема нема,ще го кошарят,вече не е сред силните на деня,и на никой не му дреме за него
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За такова обвинение се съмнявам. Ще стигне до Стразбург и пак ще го бутне. Пък и винаги ще питам Митал мангала що никъде го няма като обвиняем за източването
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Кво значение има?
                Ще обжалва , ще му намалят присъдата на половина (4,5) и ще лежи максимум 3 години. Ама понеже престъплението е такова ще бъде в общежитие , ще си го водят че е на работа , а няма да работи и ще излиза всяка седмица отпуск, ще направи дарение ще си ремонтира стаята.
                Дайте ми на мен 16 млн. и ще ги изкарам тези 3 години и то даже много леко. Като вляза ще дам 30 хил на началника, 15 на заместника , по 5 на офицерите и по 3 на всички сержанти с които имам достъп, ще им обещая премии на края преди излизането по минимум още толкова и ще си изкарам без зор (Все пак ще си имам 16 млн)
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  Кво значение има?
                  Ще обжалва , ще му намалят присъдата на половина (4,5) и ще лежи максимум 3 години. Ама понеже престъплението е такова ще бъде в общежитие , ще си го водят че е на работа , а няма да работи и ще излиза всяка седмица отпуск, ще направи дарение ще си ремонтира стаята.
                  Дайте ми на мен 16 млн. и ще ги изкарам тези 3 години и то даже много леко. Като вляза ще дам 30 хил на началника, 15 на заместника , по 5 на офицерите и по 3 на всички сержанти с които имам достъп, ще им обещая премии на края преди излизането по минимум още толкова и ще си изкарам без зор (Все пак ще си имам 16 млн)
                  Оооо навътре си в нещата виждам
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                    Кво значение има?
                    Прав си за съжаление.
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Егати мазния чичка. Гнус ме е да го гледам тоя от едно време.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Въпросът е дали освен Лупи, в затвора ще влязат например и Мургина, както и Вальо Топлото.Не знам дали сте запознати, но в много развити западни общества присъдите се сумират, а у нас, по сегашните закони се лежи САМО най голямата.Също така изчакваш да ти минат всички дела в съда, както прави сега бат Вальо,
                        Отделно, докато обжалваш по разните му инстанции си ходиш по улиците, а там след като първата инстанция те обяви за виновен си седиш на топло в затвора.
                        Та Лупи не е изкупителна жерва, а важен елемент в една верига, добро начало за узаконяване на едни нормални принципи, това важи и за другите персони, които споменах.Например Р.Овч,
                        Ми аз се надявам, все някога и у нас ще изгрее слънце
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Въпросът е дали освен Лупи, в затвора ще влязат например и Мургина, както и Вальо Топлото.Не знам дали сте запознати, но в много развити западни общества присъдите се сумират, а у нас, по сегашните закони се лежи САМО най голямата.Също така изчакваш да ти минат всички дела в съда, както прави сега бат Вальо,
                          Отделно, докато обжалваш по разните му инстанции си ходиш по улиците, а там след като първата инстанция те обяви за виновен си седиш на топло в затвора.
                          Та Лупи не е изкупителна жерва, а важен елемент в една верига, добро начало за узаконяване на едни нормални принципи, това важи и за другите персони, които споменах.Например Р.Овч,
                          Ми аз се надявам, все някога и у нас ще изгрее слънце
                          Много си далече от истината , ама много.Общо взето в това което си написал няма и една вярна дума с изключение на елементарното обяснение на института на кумулирането на наказанията в България и липсата му например в САЩ където въпроса е уреден по съвсем различен начин просто защото са част от англо-саксонската правна система за разлика от нас които сме част от континенталната такава.Разликите между двете системи са много и не само в тази част и на материалното и на процесуалното право, но не мисля , че на хората в този форум им представлява особен интерес да разберат защо бандитите и адвокатите им у нас са все прави , прокурорите тъпи , съда подкупен а честните хора духат супата. Това е нормално ако не си юрист така ,че не го приемай като забележка.За лежането в панделата пък след реална присъда на първа инстанция изобщо не е вярно.Няма ли влязла в сила присъда , няма изпълнение на каквото и да е наказание.Само си помисли какво щеше да ни прави Страсбург тогава, при положение , че сме първенци и сега.Проблемите в правосъдието ни са далеч по-сложни , но в никой случай не решими и то в рамките на месеци с приемането на точните промени , на точното място-най-вече НПК.Явно е обаче, че от 20 години никой от политиците няма нито желанието , нито волята да ги реши.Просто така им е изгодно.Трябва натиск върху политическата система и то не само отвън чрез посланиците на държавите от ЕС и САЩ, а и от нас вътре.Както виждате външен натиск има , а от вътре нищо , което показва , че народа си е прост и всеки следващ избор го показва.Както се казва прост народ -слаба държава.
                          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                            Много си далече от истината , ама много.Общо взето в това което си написал няма и една вярна дума с изключение на елементарното обяснение на института на кумулирането на наказанията в България и липсата му например в САЩ където въпроса е уреден по съвсем различен начин просто защото са част от англо-саксонската правна система за разлика от нас които сме част от континенталната такава.Разликите между двете системи са много и не само в тази част и на материалното и на процесуалното право, но не мисля , че на хората в този форум им представлява особен интерес да разберат защо бандитите и адвокатите им у нас са все прави , прокурорите тъпи , съда подкупен а честните хора духат супата. Това е нормално ако не си юрист така ,че не го приемай като забележка.За лежането в панделата пък след реална присъда на първа инстанция изобщо не е вярно.Няма ли влязла в сила присъда , няма изпълнение на каквото и да е наказание.Само си помисли какво щеше да ни прави Страсбург тогава, при положение , че сме първенци и сега.Проблемите в правосъдието ни са далеч по-сложни , но в никой случай не решими и то в рамките на месеци с приемането на точните промени , на точното място-най-вече НПК.Явно е обаче, че от 20 години никой от политиците няма нито желанието , нито волята да ги реши.Просто така им е изгодно.Трябва натиск върху политическата система и то не само отвън чрез посланиците на държавите от ЕС и САЩ, а и от нас вътре.Както виждате външен натиск има , а от вътре нищо , което показва , че народа си е прост и всеки следващ избор го показва.Както се казва прост народ -слаба държава.
                            Прав си колега. Тук говорим за друго обаче - че ще изгърми бушонът Лупи, а тези, които са дърпали конците, няма да получат никакво възмездие.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                              Е щом има нещо вярно, пак добре
                              Ми може и да съм далеч, нахвърлях рази неща, които съм чел по пресата.Но Вальо Топлото има поне две присъди в сила, ама не е в панделата, както и Мургина и Лупи тия дни.Е не ли така? Проблемите в правосъдието са корупционни в крайна сметка, както навсякъде у нас, а че има врати и прочее, които може да се променят е друга работа, така е воля няма, поличитеско.
                              Ма както и да е, не споря за това, в което не съм сигурен,
                              ето нещо например:
                              http://www.dnes.bg/crime/2010/04/22/...o-ochite.89832

Извадка от линка:
                              Димитър Желязков- Очите бе осъден на 4 години и 10 месеца лишаване от свобода по дело за пране на пари. Това съобщиха от съда.

Обвиняеми по делото бяха и негови роднини. Присъдата влиза в сила от четвъртък, тъй като бе постановена след споразумение между прокуратурата, Бургаския окръжен съд и защитниците на обвиняемите.

Желязков в момента излежава присъда от 4 години и 6 месеца лишаване от свобода за организиране на престъпна група. Тази присъда той получи през 2007 година. Желязков е осъден и за други престъпления от Софийския районен съд, Врачанския и Бургаския районен.

След кумулация обаче той ще излежи най-голямата. Това е днешната присъда. Така до окончателно изтърпяване на наказанията му остават още две години затвор.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 09:14.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X