Чета редовно из форума и гледам как сменяте по няколко части преди да стигнете до точната.И се питам защо -доста е скъп този начин на ремонт.Вероятно има и лоши автомонтьори ,но оставам с впечатление ,че повечето са такива?!Когато оставите колата в сервиз не трябва ли да отстранят повредата ,като сменят само точната част ,а не всичко по колата ?Ако се сбъркали в диагностиката, не остава ли това за сметка на сервиза(няма ли гаранция)?Няма логика ако не работи някой датчик да сменят и още няколко и да си ги плащаш защото не са уцелили точния.Влизам в сервиза давам ключовете казвам симптомите и след няколко часа си я прибирам работеща-или това е научна фантастика?(моите коли рядко влизат в такива места ,но понякога е наложително и ми е любопитно как се процедира).
Известие
Collapse
No announcement yet.
За сервизите и автомобилите.
Collapse
X
-
Ами точно така трябва да е,но са малко местата явно където не се учат на колата ти за твоя сметка.За това гледам да не стъпвам в сервизи поне мога да се уча аз на колата си така и така си плащам.alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеНе мисля че посочените сервизи във форума сменят части на ред.Колега,къде видя такова нещо?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеНе мисля че посочените сервизи във форума сменят части на ред.Колега,къде видя такова нещо?Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:32.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Според мен всичко е отноително .
Както може човек пред блока да си оправи колата от първия път , така може и в сервиз да му сменят всичко , но не и повредената част .
Изхождайки от максимата '' Евтиното излиза скъпо '' , предпочитам да се доверя на сервиз или доверен майстор , отколкото да се правя на разбирач .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТези, дето сменят части на поразия, обикновено не ходят в сервизи, ами четат форума и си оправят колите пред къщи, в неделя, с отверките и клещите ... В повечето случаи ...Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:03.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМи в София, поне форумните фалшиви части няма, ако не държиш на тях специално
Comment
-
Първоначално публикувано от gedive Покажи съобщениеКажи ми 5 читави сервиза в Пловдив да знам, че и за един не мога да се сетя.-казват на тази дата сме в Пловдив и идват- за идеята за мен с отстъпки
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеи аз искам поне един да има.Да ходиш до София със строшена кола малко рисковано ми се струва(а с пътна помощ малко скъпо).Трябва софийските сервизи да си оборудват подвижни работилници и да отскачат и до нас-казват на тази дата сме в Пловдив и идват- за идеята за мен с отстъпки
ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Това със сервизите си е сериозен проблем, особено в по-малките населени места. Пътувам доста и на няколко пъти ми се е налагало да ползвам сервизи за,които после сам съжалявал. Нашите коли са по-специфични не всеки майстор може да ги прави, а поврчето си мислят, че щом има четри гуми може да я направи. За мен правилното решение е да си намериш майстор, който да познава колата ти и по-важното е да разбира от АЛФИ.Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
Comment