Тази сутрин си карам в лява лента, и колата от дясно решава без причина и сигнализация да мине пред мен. Поселдваха спирачки, включи се абс, колата се унесе към бордюра. Но вс беше ок, и това щото е олигофрен, който не знае как се приминава в др лента, и не гледа дали има коли в ляво... Еми замалко да го отнеса отзад, последици леко одрана предна броня от доло ляво. Което го записах като щета по каско вече. Толкова здраво натиснах спирачката, че абс щеше да изфръкне. Топката на скоростният лост отделих от стискане, остана в ръцете ми... Като слязох, онзи ми вика не те видях, е как да ме види като вс стъкла и огледала замръзнали. Щях да му счупя краката. Имаше кат зад нас, писаха му акт. Пича отначало реши да бяга, но просто го хвана светофар, накара ме да го гоня пеша!
Толкова бях ядосан, че бях в състояние да му счупя врътлето!
Истината е една, Не съм чувал някъде да се кара на 50 м един от друг. Просто когато се натиска рязко спирачка или се прави маневра, уверете се че не застрашавате никой!
Толкова бях ядосан, че бях в състояние да му счупя врътлето!
Истината е една, Не съм чувал някъде да се кара на 50 м един от друг. Просто когато се натиска рязко спирачка или се прави маневра, уверете се че не застрашавате никой!
Comment