Известие

Collapse
No announcement yet.

Да ви чуя мнението

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Лично на мен ми допада това с GTV-то, а черните джамове според мен не са хубави, приличат на катафалки.Тия прозорци имат задача да крият возещите се от погледи.Използват се при държавни глави, коли за охрана и от някои мутри от нас -от там им тръгва модата по нашенските пътища.След като не се возят застрашени личности или някой който трябва да бъде скрит по някаква причина...
    Отделно че отвътре гледката не е приятна също,
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Лично на мен ми допада това с GTV-то, а черните джамове според мен не са хубави, приличат на катафалки.Тия прозорци имат задача да крият возещите се от погледи.Използват се при държавни глави, коли за охрана и от някои мутри от нас -от там им тръгва модата по нашенските пътища.След като не се возят застрашени личности или някой който трябва да бъде скрит по някаква причина...
      Отделно че отвътре гледката не е приятна също,
      Аз пък необичам да гледам хубави коли и да не са затъмнени приличат ми на аквариуми.

Comment

Ами всеки има възгледи, нали питаш за мнения
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Ами всеки има възгледи, нали питаш за мнения
          Да бе колега така е. Просто давам отговор защо не обичам. А ти каза за ГТВ-то а нищо не каза за 156-цата дали ще стане добре като на колегата?

Comment

За прозорците ги прави вс странични, както и на предната линия, но с леко фолио вс, 40% е добро, лекичко.
            За стоповете, и аз си мислех и бях намерил една сива 156, спрях до нея и ги гледах и си казах еми моята е по-добре и не ги бутнах. На тъмна кола е задължително, но на сивото не ми харесва.
            За капака не загрозавай колата, мн е грозно това, било то частично или цялостно.
            За тавана черен гланц (без металик), става мн красиво, като соларен покрив (точно като брера). Но не с фолио, а с боя, щото после ако решиш да го махнеш става една, не е толкова здраво като боята!
            Решил си да даваш парички, що не помислиш за интериора нещо или за прагове, брони нещо, джанти!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              За прозорците ги прави вс странични, както и на предната линия, но с леко фолио вс, 40% е добро, лекичко.
              За стоповете, и аз си мислех и бях намерил една сива 156, спрях до нея и ги гледах и си казах еми моята е по-добре и не ги бутнах. На тъмна кола е задължително, но на сивото не ми харесва.
              За капака не загрозавай колата, мн е грозно това, било то частично или цялостно.
              За тавана черен гланц (без металик), става мн красиво, като соларен покрив (точно като брера). Но не с фолио, а с боя, щото после ако решиш да го махнеш става една, не е толкова здраво като боята!
              Решил си да даваш парички, що не помислиш за интериора нещо или за прагове, брони нещо, джанти!
              Отказахте ме от капака ще ви послушам явно само японските колици стават за такива работи.Не ви съдя просто ще се вслушам в мнението на по големите. Интериора скоро ще ходя да ми претапицират салона, че имам малко раздърпано на моята седалка и ще си помисля за друг цвят може даже да ми предложите цвят.
              Видях твоята тема за интериора много яко ти е станал вътре като имам излишни парички с удоволствие бих го направил като теб.
              А още като съм я купил го мисля за броните но като немога да намеря... само в световни и европейски сайтове а там са с фрапиращи цени и са няколко вида.Хваща ме яд като видя някой с различни брони а аз незнам кой може да прави и как да се сдобия с тях ако вие знаете помагайте!
              Джантите не искам да ги сменям за сега този модел ми харесват много.

Comment

Тъкмо гледах в профила ти колата.
                Ако питаш мене неща, които бих променил:
                - едно спортно окачване
                - ниски гуми
                - затъмнение на прозорците
                - Боядисване на огледалата в цвета на колата, доста ще я отвори
                Минах цялата процедура за салончето, да ти кажа, трудно ще да е да смениш цвета, иначе за поправката, може!
                Изглежда добре!
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Тъкмо гледах в профила ти колата.
                  Ако питаш мене неща, които бих променил:
                  - едно спортно окачване
                  - ниски гуми
                  - затъмнение на прозорците
                  - Боядисване на огледалата в цвета на колата, доста ще я отвори
                  Минах цялата процедура за салончето, да ти кажа, трудно ще да е да смениш цвета, иначе за поправката, може!
                  Изглежда добре!
                  Спортно окачване неискам много ще ми друса а немисля да се състезавам.
                  Боядисването на огледалата е добро предложение.Ще помисля над това благодаря.
                  А никой ли неможе да помогне с броните. Никой ли не прави за Алфа? И да има някакъв избор.

Comment

Правят се по разни саитове, но колко са сполучливи е др въпрос.
                    Със спортното окачване освен визията на колата, ще се подобри и поведението, малко повечко друса, но...
                    Като я смъкнеш, няма да ти се струват толкова кофти броните. Упсех и да даваш снимков материал...
                    sigpic

Comment

Красотата изисква жертви...
                      Ами ако някой знае такива сайтчета за брони или добавки към броните да казва, че съм се отчаил вече.
                      Last edited by Nikolov; d.m.y г., 01:58.

Comment

Според мен колата си е впечатляваща и така,все пак е АЛФА,при затъмнено задно стъкло видимоста се влошава много -най вече като маневрираш назад не се вижда нищо.И ако си обърнал внимание се тунинговат най вече стари коли.Много рядко ще видиш нови и лъскави коли с тунинг.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

колко пари струва да си затъмниш стоповете много ми харесва така
                          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Колега lordiness не е така... не се вижда само отвън но отвътре с хубаво фолио се вижда ясно като бял ден изобщо не пречи а и съм се научил да маневрирам със страничните огледала.

stefoo това можеш да си го направиш и сам със спрей или лак незнам точно и аз на мен ще ми го прави един познат но може и със фолио.Попитай някой твои приятел който се интересува от коли ще знае 100 %. А и ако се поровичкаш в форума ще намериш описали са със сигорност колегите как се прави доста нашумя напоследак това затъмнение на стопове и фарове.
                            Last edited by Nikolov; d.m.y г., 09:49.

Comment

Има едни спрейчета за фарове и стопове, затъмняват, по практикер ги има 9-10 лв струват. Малко шишенце, на две ръце и става. Гледаш да не се отече само. Хубавото при него е че можеш да го махнеш когато решиш с препарат за стъкла и яко търкане!
                              От безконтактово миене си губи гланца!
                              sigpic

Comment

Ето старите и новите стопчета
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X