Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с лаптоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с лаптоп

Мисля че му изгърмяха част от подсветките!Вижда се но силата на светлината е наполовина.Става въпрос за compaq nx9110, стар "кош" но върши работа.
    Проблема дойде като ме изнерви "леко" а аз не съм от най-спокойните, показах му това онова и той нещо ми се разсърди.
    Някой сменял ли е ламБи на лаптоп?Има ли чаркаляци и къде да търся?!
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Инвертора може да е думнал. А може и някоя връзка с дъното да се е прекъснала. При мен беше второто,след като си купих излишно инвертор. Заведи го на читав техник. Успех
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Аз съм доволна от техниците в Мултирама, свършиха ми работа бързо и на много прилична цена. Дано да съм ти била полезна

Comment

Преди малко го разглобих!Крушката е една, луминисцентна /поне така пише на един от етикетите/ пуричка.Както казах, свети но слабо, и е с лилав оттенък.Предполагам че трябва да свети бяло.Връзките са наред, проверени са!
        sigpic

Comment

Ами обикновенно ламБата е заедно с дисплея, не мисля че се продават отделно.
          Ако си убеден че е само в нея проблема има вариант да изкъртиш от друг дисплей и да си я сложиш, иначе... смяна на дисйплея.
          sigpic
          146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
            Преди малко го разглобих!Крушката е една, луминисцентна /поне така пише на един от етикетите/ пуричка.Както казах, свети но слабо, и е с лилав оттенък.Предполагам че трябва да свети бяло.Връзките са наред, проверени са!
            Трябва ли ти квалифицирана помощ в Сф?
            Ако отговорът е ДA пиши ми на лично и ще те свържа с човек, който сигурно ще намери решение на проблема.
            Разбира се трябва да го питам и него предварително, щото по принцип не обича да "пипа", след като някой друг вече е "пипал".
            Last edited by fade; d.m.y г., 16:21.
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              Трябва ли ти квалифицирана помощ в Сф?
              Ако отговорът е ДA пиши ми на лично и ще те свържа с човек, който сигурно ще намери решение на проблема.
              Разбира се трябва да го питам и него предварително, щото по принцип не обича да "пипа", след като някой друг вече е "пипал".
              Писах на един сервиз и ги чакам да ми отговорят.Продават отделно подсветки за около 30-тина лева.Ако не се разбера с тях ще ти пиша!
              А "пипането" да не го притеснява, не искам гаранция!
              Ако не го направя, матрицата отива директно за един стар проект за домашно кино!Но при положение че повече не ми тества нервите!
              sigpic

Comment

Да използвам темата на колегата: Спря да ми работи вграденият скролер на touchpad-a. С Visa е. Моля ако някой може да помогне....
                Компа е Dell Inspiron 1525. Пробвах с драйвъри да дръпна, но не става!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Да използвам темата на колегата: Спря да ми работи вграденият скролер на touchpad-a. С Visa е. Моля ако някой може да помогне....
                  Компа е Dell Inspiron 1525. Пробвах с драйвъри да дръпна, но не става!
                  На подобен лаптоп, но модел 1555 спря да функционира вградената камера и докато не преинсталирах унидолса не се оправи.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Просто инсталирах нова антивирусна и спря незнайно защо...никаква идея...как мога да го проверя. Забелязвам сега, че когато натискам някой тач бутони не се появява тяхната картинка...иначе работят! Вистата е оригинална...лицензирана си е!
                    sigpic

Comment

Ами махни антивируса и виж дали ще се оправи, но е малко вероятно. И аз съм за преинсталиране . Предполагам си имаш Рикавъри диск или както там го наричат. Скоро и аз бях пред тази дилема, защото имах инсталирани доста програми и не исках да губя време да ги качвам пак. Но отделих 3 часа и всичко се оправи. Успех!

п.п. Пробвай с Restore point от някоя по-ранна дата, когато всичко е било ок. Аз не ползвам тази функция и съм я забранил.
                      Last edited by rossenvn; d.m.y г., 08:02.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

реших проблема вчера късно...гледах клип в youtube и се получи! Благодаря!
                        sigpic

Comment

Working...
                        X