Известие

Collapse
No announcement yet.

Лошо колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лошо колеги

.....лошо
    ОкаЗва се , че на Ауди А3 Турбо, накладките и дисковете са мноооо по евтини отколкото на Алфата ми, а като се има в предвид, че и иЗкарват повече , и почваш да си Задаваш раЗни неудобни въпроси

Ясно е, че става дума За оргинални части

Ето един неудобен въпрос: не е ли нормално в Германия частите за Ауди да са по-евтини от тези за Алфа Ромео, нищо че и двете страни са в ЕС?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

нормалното в случая е че стават от Голф и Октавия, и сигурно затва така

а иначе в Германия са най-ниските цени за резервни части за Алфа в цяла европа, вкл БГ

което е странно, но е факт
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Прав е Вальо, това са си спирачки от Шкода или Голфиня. Като кажеш А3 Турбо и вече си мислим, че е егати колата. То пък не било нищо особено (да пипано е, но никой не е "пипал" спирачките) и сравнено с алфата е евтина малка кола. Какви са дисковете на алфата и на аудито ?
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Вие па като почнете да плюете немските коли та чак смешни ставате, нормално е на най-мощната модификация спирачките да са по-сериозни, или си мислите че само куБетата Ви са с по-големи дискове , немците спират в стълбовете

П.П. Насо сравнена с твойта кола не мисля че е евтина , а за малка можем да поспорим , или гледаш че радиуса на завой и е обидно малък спрямо твойта аааааааааааааа

Comment

оооо тука стана мача аз съм и за двата отбора и нема казвам кое е по убууу

Comment

Сичко е хубаво стига да те кефи и от време на време да ти върши работа

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                Вие па като почнете да плюете немските коли та чак смешни ставате, нормално е на най-мощната модификация спирачките да са по-сериозни, или си мислите че само куБетата Ви са с по-големи дискове , немците спират в стълбовете
                къде ме видя да плюя ?
                както има А3/А4 1.8Т така има и Октавия с тоя мотор, и си мисля че е възможно спирачките да са им еднакви? има логика в това разсъждение, както има и в това през канала на Шкода да са по евтини ? дотук не виждам нищо обидно, просто разсъждаваме

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                  Прав е Вальо, това са си спирачки от Шкода или Голфиня. Като кажеш А3 Турбо и вече си мислим, че е егати колата. То пък не било нищо особено (да пипано е, но никой не е "пипал" спирачките) и сравнено с алфата е евтина малка кола. Какви са дисковете на алфата и на аудито ?
                  това са спирачки от горните модели на Шкода
                  за статистиката
                  А3 1.8Т - 110/132кW моделите са
                  предни - 288мм вентилирани
                  задни - 232мм плътни дискове

на QV знаете са 284мм/240мм - демек малко или много подобни

SKODA Octavia 1.8i 20V Turbo (110 kW) - абсол. същите като на А3 - 288м(в) отпред/232мм(плътни) отзад

а за 132кВ модела
                  SKODA Octavia 1.8i 20V Turbo RS (132 kW) - 312мм(в) предни такива сещате се на 145/6/155 не са слагани дори на Q4

всички данни са взети от уеб каталога на Брембо

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                    Абе, не е кой Знае какво, прав си има много по бърЗи коли от нея в класа и , дори Голф R 32 e по бърЗ. Само За евтина..........ето това е проблема , За парите който струват на старо тея коли, можеш да купиш горе долу 2 Алфи 156, говориме За 1998 коли , а като нова точно мойта А3 ка е струвала 24.000 евро, а Алфата ми дето е 5 години по нова, един клас по висока,с повече екстри , комби и диЗел, и то як, струваше 25.000 евро

Например За 5500 което е реалната продажна цена на това Ауди, аЗ лично имам на плаца Алфа 166 3.0, 1999 год. с всички екстри вкл. ксенон и навигация с телевиЗор и Алфата събира прах а Аудито моа го продам много бърЗо ...........
                    Логиката на паЗара може ако иска колегата Valjo да ви я обясни

.

Comment

Логиката на пазара е ясна - лошото е че в последно време доста хора се светнаха за Алфите - преди КюВе тата седяха доста дълго по къщите - сега злия пусна едно свястно и го лапнаха на другия ден, а гледам все повече алфи по БГ пътищата - ЛОШО-ако има търсене цените не падат - нека си купуват Ауди и жените на Алфа да падат , че да можем да си купуваме по нови коли за цената на 3-4 години по старо ауди
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                      X