Известие

Collapse
No announcement yet.

много лошо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много лошо

вчера гепиха колата на сестра ми.АКО са ви крали кола знаете ли как става размяната ''откуп''

Съболезнования, колега. Гадно преживяване !
    Разпитах хора запознаи с този гаден "бизнес" и те казаха следното:
    1. Ако колата е открадната за откуп ще ти се обадят много скоро (2-5 дни) чрез твой познат или чрез лице, което не познаваш. В първия случай може да се замислиш дали да платиш, във втория - въобще не си го и помисляй.
    2. Ако ти се обадят за откуп трябва или да намериш директен подход към крадците чрез хора, на които имаш доверие или въобще да не рискуваш. Ако не познаваш крадците или посредника или нямаш блиък, който да има подход към тях най-вероятно ще платиш и няма да получиш нищо.
    3. Във всички случаи обаче максимално бързо подай жалба в полицията и уведоми застрахователя (ако имаш каско) за да не отървеш застраховката.
    4. Често след подаване на жалбата ченгето, което се занимава със случая може сам да ти предложи да "помогне" като те свърже с "едни хора", който познават "други хора" и т.н. Ще се почувстваш много гадно от това, но пак сам трябва да решиш дали да рискуваш. Имай предвид, че доста от ченгетата са по-големи боклуци и от "автоджамбазите".

Аз на твое място бих потърсил сигурен подход към някой от шефовете на крадците (в София всички те се познават) чрез човек на когото имам доверие или въобще не бих се занимавал с тези боклуци и ще си чакам застраховката (колкото и малка да е тя).
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Re: много лошо

Първоначално публикувано от mishkata_m
      вчера гепиха колата на сестра ми.АКО са ви крали кола знаете ли как става размяната ''откуп''
      Дадеш ли им веднъж, става страшно
      Ще почнат да Ви доят като крава
      По-добре пийте една студена вода, защото на ш*****а полиция вяра не може да се има, защото те са комбина винаги!
      От къде е открадната колата?
      Ако е в района на Ситняково, може да я потърсите зад банята или в долната част на ул.Иван Асен II, някъде по вътрешните градинки
      Там намерихме колата на един познат, на който му искаха откуп Взехме я и ония духаха супата яко
      sigpic

Comment

решението

пичове благодаря ви колатасе намери

Comment

МИ честито! Ши черпиш
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

а беше ли застрахована колата????
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Working...
            X