Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за кола ( не Алфа )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мене ако питаш изключи ги тия френските.....
    БМВ то е доста добре и му е нормална потдръжката, дори може и по евтина от на 156 да е и се кара с кеф, другия вариант ти е Лексуса (и тои е със задно) много хубава кола е, маздата не е лоша ама частите са....... Мерцедеса е много комфортен а след фейса е и здрав , но е много пенсионерски ако е за семейна кола да се возите е екстра.

Comment

Автора не търси дизел, а бензин... понеже имам пряко наблюдение над едно такова 406 седан с газ, споменах, че са капризни на темата.
      Ако ще си го кара на бензин е ОК...
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да. Твърдо бензин. А за момента, не смятам да слагам ГИ, но винаги е опция.
        Така че благодаря за съветите.
        Много ми харесва е46 и имам мнооого впечатления, но само от дизелови. За това въпроса ми беше малко по конкретен за бензиновите. Дали 6-така е по скъп от 4цил на е46 като поддръжка/разход?
        В BMW форума всеки си хвали неговото и за това предпочетох да питам тук.
        Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Първоначално публикувано от alfasysop Покажи съобщение
          Здравейте колеги,

Смятам да разширя малко автопарка на семейството.
          За съжаление, няма да е Алфа, но да се надявам, че това няма да ви спре, да ми дадете безпристрасти ( до колкото това е възможно ) препоръки.

Не търся нещо конкретно. Около 10 - 12 000лв е бюджета, така да се каже
          Задължително бензин и над 2000г.

За момента съвсем общо гледам и съм се спрял на
          1.БМВ 318 2002-ра
          2.Ауди А3 4х4 2001
          3.Тойота Корола 2003
          4.Лагуна 2004
          5.Хонда Акорд 2001
          6.Е класа - 2001
          7.Кордоба - 2007
          8.Вектра - 2003
          Като гледам към 10 000лв вървят. Някакво предложение или кой да изключа от списъка?
          Мисля си и за Сааб или Lexus Is... но май там нещата са други.
          Спрямо - пари,качество,издръжливост,поддръжка кое е най-добре според вас?

Благодаря предварително!
          Извинявам се ако темата не е за тук.
          От тези които си изброил, единственото което бих си купил е Акорда. Да се има предвид все пак, че това си е мое мнение, а то се влияе от това, че мразя клишетата във всичките им разновидности.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз съм за Алдито поради 2 причини... Има турбо и 4х4 !!!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ако не беше задължително бензин, едно 330XD е перфектния избор за тези пари.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Да, Аудито има и други плюсове, примерно окачването е евтино, не е като на А4 и т.н.
                Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Баварец, ама е39 520, щом искаш бензин.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

4.Лагуна 2004
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

И аз съм за E39, може и 523
                      156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        4.Лагуна 2004
                        ...абе ти луд ли си?...
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          ...абе ти луд ли си?...
                          Скрит Луд.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            ...абе ти луд ли си?...
                            Ееее ... недей така ...
                            Принципно съм противник на франсетата, ама от тая лагуна ... за парите си ... е повече от идеална ... и може да изненадва само от добри страни
                            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

И мене ако пита .. от тия горепосочените само Лагуната бих взел.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от alfasysop Покажи съобщение
                                Не гоня мощност. Но ми се ще да е над 120-130к.с....
                                На е46 кой е най-оптималния бензинов вариант? Не са ми много ясни.
                                Там имам преки наблюдения в/у 320d 150hp и е супер, но не ми се ще да е дизел... пък и цените са други след фейса.
                                Имай предвид, че е46 преди фейслифта има един сериозен конструктивен дефект- задния мост се откъртва от купето, особено на мотори над 2.3 се случва много често, но има регистрирани случаи и с 1.8 мотор. Ако пък правиш често стартове ти е почти гарантирано, че ще се случи.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X