+1 за Сааб-а много здрава и комфортна кола
Известие
Collapse
No announcement yet.
Препоръка за кола ( не Алфа )
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение10, че и 12 бонбона да дам за кола на 10 години, тва няма да стане никога. Моята я взех за 12 000 ама беше на 5 год. с много екстри. Тогава бяха и по-скъпи. Ако ще давам тия пари - по-добре лизинг за нова или 2-3 годишна.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 13:15.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеда не говорим как меко мърка лексуса
Орел и Сааб се таяНа Сааб като му скиваш таблото вътре и те хваща уплах
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Много си му е добро таблото на СААБ-а ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМного си му е добро таблото на СААБ-а ...Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМного си му е добро таблото на СААБ-а ...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Карал съм сааб, сигорна кола, здрава, скъпа поддръжка определено, но не ме грабна с нищо.
Колата беше нова на една година, карах я в щатите.
От гледна точка на сигорността на семейството ти ДА, от страна на поддръжка не е евтино там ама хич.
Дизайн, скучен е определено.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВземай едно бмв е46, кофти, че е със задно, ма ще свикнеш.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Кофти му е зимата, като има снежеш, с чисто нови мишелин гуми на мерца на бащата и понякога ми се качва адреналина.
Сега няма си кривим душата на бмв му е лекичка задницата...има огромна разлика когато караш и има някой седнал отзад, защо ли....
Др. лошо е че трябва да се грижи не само за предни носачи, ами и за отзад
Нали в случая не говорим за изпълнения със задното, човека не е на 20години, и не му отиват такива изгъзици.
Аз на негово място ще заложа на бмв-то е46 2.0, другите изборени не ми допадат!
Наблюденяита ми са над едно 330д от тази зима, сега не съм про, но все за 6 години каране...над 140к км!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:33.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment