Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за кола ( не Алфа )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тази е внос от Германия - уж сервизни книжки глупости... няма нито една забележка!
    Дано е безпроблемна.
    Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Първоначално публикувано от alfasysop
      Здравейте колеги,

Смятам да разширя малко автопарка на семейството....
      А защо не искаш Алфа, колега?
      sigpic

Comment

Аз си карам Алфата И нямам намерение да я сменям.
        Бях тръгнал по едно време на 159 ( това е единствената алфа която бих си купил ), но не мога да харесам ( т.е. мога, но цените са различни )
        Пък и маздата е много красива!
        Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Първоначално публикувано от alfasysop Покажи съобщение
          Здравейте колеги,

Смятам да разширя малко автопарка на семейството.
          За съжаление, няма да е Алфа, но да се надявам, че това няма да ви спре, да ми дадете безпристрасти ( до колкото това е възможно ) препоръки.

Не търся нещо конкретно. Около 10 - 12 000лв е бюджета, така да се каже
          Задължително бензин и над 2000г.

За момента съвсем общо гледам и съм се спрял на
          1.БМВ 318 2002-ра
          2.Ауди А3 4х4 2001
          3.Тойота Корола 2003
          4.Лагуна 2004
          5.Хонда Акорд 2001
          6.Е класа - 2001
          7.Кордоба - 2007
          8.Вектра - 2003
          Като гледам към 10 000лв вървят. Някакво предложение или кой да изключа от списъка?
          Мисля си и за Сааб или Lexus Is... но май там нещата са други.
          Спрямо - пари,качество,издръжливост,поддръжка кое е най-добре според вас?

Благодаря предварително!
          Извинявам се ако темата не е за тук.
          Сеат никога,вектра също,акорда е смотан,лагуната е трошка,аудито е готино,но е каскет с пресилена цена,единствено ако го намериш евтино си заслужава,бмвто е вариант,но само ако е спортно купе,иначе много лесно се обезценява и става циганийка,помисли и за разхода на гориво,ако пък ще е дизел,де да знам,това е гавра с бмв,4 врати и дизел Най-добрия вариант е Е-класата,Ц-класата също е вариант,горещо препоръчвам мерцедес,а защо не помислиш и за ЦЛК,аз имам такава кола и ще ти кажа,че возията е уникална,вида е супер,екстрите са много и на ниво,особено ако вземеш по-скъп екземпляр,въобще много съм доволен а и като прибавиш и че е спортен с 2 врати и както знаем спортните коли са по скъпи,по-здрави и по бавно остаряват,а возията му е като на семеен седан и е дълъг и голям,спокойно се седя отзад,дори подлакътници има.
          Друг вариант ти е мазда 6,по удачно го намирам от лексуса.Също ЕС класа,джипче МЛ по старичко,шевролет каптива,шевролет круз,има много читави коли,въпроса е в това кви пари си заделил и от кво се нуждаеш

Comment

Първоначално публикувано от alfasysop
            Бях тръгнал по едно време на 159 ( това е единствената алфа която бих си купил ), но не мога да харесам ( т.е. мога, но цените са различни )
            Епа, можеше един 'Crosswagon' да вземеш
            sigpic

Comment

Щом казваш.......
              Честито и само да те радва...
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

1.БМВ 318 2002-ра- за тези пари не си заслужава, а и лично на мен ни ми харесва.
                2.Ауди А3 4х4 2001- бих си купил и карал такава, така, че това е добър избор. Дали високата цена е оправдана обаче?
                3.Тойота Корола 2003 никога
                4.Лагуна 2004 никога
                5.Хонда Акорд 2001 никога
                6.Е класа - 2001 това ми харесва също, и от всички изброени за мен това е колата ти. Скъпа, малко по-голяма от Ауди-то.
                7.Кордоба - 2007 никога
                8.Вектра - 2003 добър избор за парите си, по-евтина подръжка от аудито и Е класата. Най-разумния избор.
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

В крайна сметка :
                  Mazda 6 1.8 16v 120h.p. 2003-та
                  Е със здраве и безаварийно

Понеже препръките продължават (никой не е видял явно, че колата е избрана/купена) ще слагам катинара... ако има нужда от нов избор - ЛС да я отключа.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                  X