Известие

Collapse
No announcement yet.

Потребител "75 2.0 turbo"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Потребител "75 2.0 turbo"

Лично аз съм възмутен от този потребител.Причината:99%от заключените теми ги заключва той.Разбирам да се заяждат хората да се псуват та да я заключиш темата.Но ти просто си решаваш, че нещо не ти харесва в тази тема и аЙде КАТАНЕЦ.Тъкмо ми стане интересна някоя тема и айде край......Е стига вече де.Както се вижда си личност с права в този форум,но според мен прекаляваш вече.Надявам се да не съм те обидил просто си изказах мнението.Надявам се поне 1 седмица да стои темата преди да бъде заключена,и да НЕ ме баннеш сега за дет си "отворих устата"
    Alfa156 Against All

Re: Потребител "75 2.0 turbo"

Първоначално публикувано от slav40
    Лично аз съм възмутен от този потребител.Причината:99%от заключените теми ги заключва той.Разбирам да се заяждат хората да се псуват та да я заключиш темата.Но ти просто си решаваш, че нещо не ти харесва в тази тема и аЙде КАТАНЕЦ.Тъкмо ми стане интересна някоя тема и айде край......Е стига вече де.Както се вижда си личност с права в този форум,но според мен прекаляваш вече.Надявам се да не съм те обидил просто си изказах мнението.Надявам се поне 1 седмица да стои темата преди да бъде заключена,и да НЕ ме баннеш сега за дет си "отворих устата"
    Пич, мисля сега видя защо заключва теми ????
    75 2.0 Тургбо е от години по идиотските форуми, и му е ясно предварително докъде ше се стигне

ето тук тази не се заключи овреме, за 4 часа виждаш ли докъде се стигна

а за 1 седмица ?? )

надявам се искрено, че тази демострация ти отговори на въпросите, що се заключва из начале "невинно" изглеждаща тема ?

ЕДИТ: ебаси багера, да изтрия сичкото смрад, да остане само поуката
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
    X