Уважаеми колеги, започва футболният шампионат на страната. Ще го коментираме ли или смятате, че там всичко е перфектно и няма нужда от коментар точно във този форум ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Започва футболният шампионат на страната
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от virusalfaдаа, ако не вали отивам днес да гледам Вихрен срещу локо Сф,а утре е първия мач на Пирин)))))))
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от virusalfaдаа, ако не вали отивам днес да гледам Вихрен срещу локо Сф,а утре е първия мач на Пирин)))))))
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от bongoтака се казва 'селската' махала в Сандански-Майтап си праа,бе,не ми забелезвай
А иначе Пирин-Благоевград би в контрола Миньор-Бобов дол само с 3:0яизлагат се тия наште,да го ебаИмаше само един арестуван фен от ПиринСС с кутия колкото от торта,пълна с пиромански работи
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
яяяя,ти па откъде знаеш,чини ми се да си живял в кромидарската или туземската махала в Сандански) ама ке си бегам утре сабалем
а иначе на тая ливада тука (стадиона) миналата година като идвах пасяха коне
Comment
-
Първоначално публикувано от bongoяяяя,ти па откъде знаеш,чини ми се да си живял в кромидарската или туземската махала в Сандански) ама ке си бегам утре сабалем
а иначе на тая ливада тука (стадиона) миналата година като идвах пасяха конеАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Сега се връщам от мача Белите орли- Пирин. Д...а как ги изтървахме ти македонци накрая. Поведоха с 1:0 и решиха че са спечелили. А, и най-сетне видях прословутата агитка на живо. Ма не чух нищо за Симитли
.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
А аз току що се върнах от Герена - бихме си Спартак Варна на ходом с третия отбор .. важното е, че Йовов вкара гол най-накрая !! Дано се отпуши момчето, че последният му гол беше срещу Олимпик Марсилия .. А да! И Гонзо се завръща (отново) с 2 гола
Левски - Спартак (Вн) - 3:0Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
Comment