Известие

Collapse
No announcement yet.

интелигентна, изискана и изключително красива…?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• интелигентна, изискана и изключително красива…?

http://kakvovruse.com/?p=8139
    Нека направим една дискусия по случая.....
    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Уникално!
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

една умна и интелигентна жена не би търсила подобен начин да се продаде
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Любовта и брака са по различни според мен, не мисля, че можеш да си купиш щастие с парите, споре мен поне.А нищо ново под слънцето- някой иска да се омъжи за богат.
        В крайна сметка пък богатия би хлътнал по някоя друга и ще и дава парите си сам, що народ има такъв.
        Та си спомням един много готин филм на тая тема, за брака по сметка, ловците на богати,предбрачни договори и прочее, не помня заглавието, ама дали не играше и Пиърс Броснън, ама не съм сигурен
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Страхотна статия! Истина е всяка една дума, човека си е мн прав. Живял съм В NY и средно не изкарват по 500хиляди/ годиншно, а по скоро от рода на 100-120. И това за мениджър на голяма фирма.

Сега по темата: еми такава жена за какво ти е, била мн умна, красива, домакиня, ама търси зелено нали!
          Както е написано нейната красота слд 30 ще започне да угасва...тогава няма да искаш красивата обвивка и алчната личност. Ще търсиш приятел, с красива обвивка и съдържанив.
          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:09.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Любовта и брака са по различни според мен, не мисля, че можеш да си купиш щастие с парите, споре мен поне.А нищо ново под слънцето- някой иска да се омъжи за богат.
            В крайна сметка пък богатия би хлътнал по някоя друга и ще и дава парите си сам, що народ има такъв.
            Та си спомням един много готин филм на тая тема, за брака по сметка, ловците на богати,предбрачни договори и прочее, не помня заглавието, ама дали не играше и Пиърс Броснън, ама не съм сигурен
            Деловото предложение на брокера обаче, дали я е заинтригувало?
            п.п.
            Филмчето беше с Катрин Зита Джоунс и Джордж Клуни - „Непоносима жестокост” .

п.п.п. На мен пък, жена ми ми дава пари, ама това е сигурно щото съм умен и красив .
            Last edited by bager; d.m.y г., 16:52.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Хаха, убеден съм, това за лизинга ме уби!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                една умна и интелигентна жена не би търсила подобен начин да се продаде
                Точно така е, цялата история е една голяма гавра . .
                Най-добрия вариант е като си се запознал с бъдещата си жена да си нямал 2лева в джоба. Няма да имаш никакви съмнения цял живот
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Точно така е, цялата история е една голяма гавра . .
                  Най-добрия вариант е като си се запознал с бъдещата си жена да си нямал 2лева в джоба. Няма да имаш никакви съмнения цял живот
                  Другият варинат е да го играеш по-скомно за пред нея докато я видиш какъв човек е .
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

Значи търсете си жена така, а не така. Помните ли го тоя филм
                    Attached Files
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                      Деловото предложение на брокера обаче, дали я е заинтригувало?
                      п.п.
                      Филмчето беше с Катрин Зита Джоунс и Джордж Клуни - „Непоносима жестокост” .

п.п.п. На мен пък, жена ми ми дава пари, ама това е сигурно щото съм умен и красив .
                      А, така беше, за филма, да.А ти действаш правилно
                      Иначе, като се загледах в заглавието на темата, може да се каже че обявата на тая жена говори че нито е интелигетна, нито изискана.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

По принцип всеки търси умен, хубав и богат партнъор и това е естествено, но тези двамката са дребни душици и мислят за брака като за някаква сделка.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Здравейте!Аз съм нова тук(пиша за първи път)От този цитат който е сложил колегата-мога само да кажа-бягайте далеч от такива жени

Comment

Първоначално публикувано от Diver Покажи съобщение
                            Здравейте!Аз съм нова тук(пиша за първи път)От този цитат който е сложил колегата-мога само да кажа-бягайте далеч от такива жени
                            Ясно е че всички ще бягат далеко. Само трябва всеки да има умението да ги надушва отдалеч
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Това ако е вярно го е написало много бедно откъм любовни преживявания същество. Също така мозъка му е с гънкки колкото са завойте в инди кар за една обиколка. То като се замислих доста девойки търсят стотинки, ама пък трябва и такива хора да има.
                              Между другото какво мислите за жените ползващи визия, секс и акъл за издигане в служебен план.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                              X