Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги размазах се кофти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги размазах се кофти...

Колеги на връщане от провинцията, на спускането от Беледие Хан заради паднало желязо от мантинела на пътя се размазах в скалите.
    Много кофти работа...На мен ми няма нищо, но от колата вече нищо не остана цялата задница е смазана, както и от лявата страна.
    Ходих при застрахователите (ДЗИ, имам пълно каско), за оценка на щетите и я оцениха на Тотал. Сега не знам какво да правя май чакане му е майката. Иначе да занете колко е кофти като си размажеш колицата, много е кофти...а толкова ми трябва кола.
    Един малко банален съвет от мен ама да знаете че е истина: Слагайте си коланите и карайте внимателно щото БГ пътищата са под секва критика.
    А пък полицайте ми написаха АКТ на мен като че ли аз съм виновен, че има препятствия на пътя. Беше по някакъв член че съм длъжен да карам с такава скорост че да мога да спра. Еми то тогава да карам с 5 км/ч. Щото в тия дупки и боклуци по пътищата.

Хай със здраве и внимавайте!
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Пич без да се обиждаш ма аз шофьор на Ауди да кара нормално не съм виждал, все се мислят за всесилни на пътя , точно около Беледие хан съм виждал и А8-ца в храстите. Иначе добре че няма липси по тебе , парите ще ги почакаш месец два

Comment

леле ужас: на мене ми откраднаха телефона преди около година и ми се плачеше ,предполагам,че за колата е гадоста по 100.То е ясно ,че тва ще остане само 1 лош спомен .Дано да я оправиш по-бързо и да не ти създават ядове застрахователите А и управниците са тарикати,винаги изкарват невинния виновен
        Alfa156 Against All

Comment

даи снимки на птп то и ще ти кажа дали може да се оправи дали ще стане за продаване или за части
          имам много добър маистор но много се чака просто бавно бачка но пак го прави много добре
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Всяко зло - за добро, Геца Автоматик ти отпадна дилемата "да продавам или не"
            Важното е, че си жив и здрав.
            А тая дивотия с актовете за ПТП, причинено от пътни неуредици, не отпадна ли? Или пак само лаф един месец и после се потулва?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

ако наистина ти я платят на тотал изобщо не се знаимавай да я правиш
              продаваш я ударена и си купуваш друга
              такъв удар първо ще ти я правят много време, втора винаги ще си имаш едно наум, и трято не се знае кой ще си остави ръцете по нея

а както каза колегата и по горе ще можеш да си купиш 166

Comment

Колата е доста зле. Цялата задница е смазана и лявата страна на автомобила. Здрави са двете десни врати, двигателя, скоростна кутя салона, преден капак и др.
                Я да ви питам нещо.
                Застрахователя каза:тотал! Това значи ли че ще ми платят цялата застрахователна премия или само част от нея примерно 80% и колата остава за мене. Или пък дават ми 100% и те си я прибират.
                Каското ми е в ДЗИ. Моля някои ако знае да ме светне, че така в чакане на неизвестното е доста изнервящо.
                sigpic"

Comment

в БулИнс ти оставят колата и ти плащат 70-80% със сигурност, ама за ДЗИ незнам.....
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Колега съжалявам за случилото се. Важното е, че ти си жив и здрав, другото са просто ламарини.
                    На въпроса: доколкото знам при тотална щета ти изплащат колата и я прибират, като после те си я продават (ако изобщо остава нещо за продаване). А за 80-те % - ако е над 80 % от стойността се пише пълна щета, иначе ти изплащат пари и ти я оставят.
                    Alfa 155 1.8 TS 8V - ex
                    Alfa 156 1.8

Comment

Добре да разбирам ли, че като оценителите казаха отива на Тотал, ще си я земат и ще ми платят 100% обезщетението? Аз така най-съм навит. Щото не ми се занимава после да търся морга или пък да я продавам на части.
                      Искам по-скоро да си зема парите и да търся нова кола и за тва дано си я земат и да ми платят всичко.
                      Иначе съм се заредил с доста търпение...
                      sigpic"

Comment

Аз поне доколкото знам е точно така (поне преди време беше така) - при тотал щета се изплаща цялата и си я прибират.
                        Alfa 155 1.8 TS 8V - ex
                        Alfa 156 1.8

Comment

Тва дали си я прибират зависи от годината на производство, в твоя случай 80 процента и колата за тебе. в ДЗИ се плаща до 15 раб. дни, може и по-рано. само трябва да оправиш документацията.
                          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

в повечето случаи и застрахователя гледа да не се занимава с несвойствени за него неща
                            така, че се приготви да ти изплатят 80% и да ти оставят колата
                            но повярвай ми мисля, че ще вземеш с лекота останалите 20% като продадеш колата
                            а може и повече да и вземеш

инае нямаш ли си застрахователен агент който да се грижи за твоите интереси?

Comment

то на спускането преди Беледие Хан след отбивката за Годеч
                              преди 2 години го нямаше половината от шосето
                              беше пропаднало .. а отдолу са 10-на метра височина до дерето
                              наеш ли колко коли се наметаха там ...
                              аз за тфа към Монтана и Видин си бацам по магистралата ...
                              из Петрохан съм се нагледал на какви ли не неща
                              избягвайте го тоя път
                              а на тебе ти пожелавам да си жив и здрав
                              макс. пари от застрахователя
                              и да седнеш в италианка скоро ...
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                              X