Известие

Collapse
No announcement yet.

Благодарности на колегата WASP

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодарности на колегата WASP

Искам да благодаря на колегата WASP, който ми донесе така дълго търсения от мен тас за 146 ца. Желая му хубаво лято и безаварийно шофиране !
    146 1.6 TS 01.97

Не е нищо особено, поочукан е даже, а в Бургас предполагам може да се намери , едва ли е чак толкова трудно. И аз мерси за бутилката , нямаше нужда, все пак
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Няма от къде да намеря оригинален тас на старо в Бургас а тези които продават нови като чуят какво търся и не искат изобщо да проверяват защото идва на висока цена и знаят, че няма да дам толкова пари. Последно Кафеджиев карах да търси. Той се рови из компютъра и нарая ми каза, че няма такива тасове. Аз искам оригинален защото си пасва на джантата а другите трябва да ги превързваш с разни пластични връзчици. До колкото знам близо до Варна имало някаква автоморга само за италиански автомобили. Може някой ден да отскоча и до там. Трябва ми кора за багажника, защото тази с която съм сега ми я прави един "майстор", но не ми харесва как стана. Ще я сменям. Thanks още веднъж WASP.
      146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от georgievst
        До колкото знам близо до Варна имало някаква автоморга само за италиански автомобили.
        Къде е това нещо
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ми да не е някъде в Приселци
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Вероятно е това. Помня,че беше нещо с П . Дори споменаха, че е много близо до Варна.
            146 1.6 TS 01.97

Comment

Това ше да е.То там е (или поне беше дълго време) раят на моргите и авточастите втора ръка. начело с прословутата Germanski Autochasti (цитирам дословно табелата на пътя,която имаха,даже в 24 часа ги баха писали в бисерите )
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
              X