If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е нищо особено, поочукан е даже, а в Бургас предполагам може да се намери , едва ли е чак толкова трудно. И аз мерси за бутилката , нямаше нужда, все пак
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Няма от къде да намеря оригинален тас на старо в Бургас а тези които продават нови като чуят какво търся и не искат изобщо да проверяват защото идва на висока цена и знаят, че няма да дам толкова пари. Последно Кафеджиев карах да търси. Той се рови из компютъра и нарая ми каза, че няма такива тасове. Аз искам оригинален защото си пасва на джантата а другите трябва да ги превързваш с разни пластични връзчици. До колкото знам близо до Варна имало някаква автоморга само за италиански автомобили. Може някой ден да отскоча и до там. Трябва ми кора за багажника, защото тази с която съм сега ми я прави един "майстор", но не ми харесва как стана. Ще я сменям. Thanks още веднъж WASP.
Това ше да е.То там е (или поне беше дълго време) раят на моргите и авточастите втора ръка. начело с прословутата Germanski Autochasti (цитирам дословно табелата на пътя,която имаха,даже в 24 часа ги баха писали в бисерите )
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment