Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с документите на 147 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с документите на 147 ?

Коелеги като взех 147-та беше нов внос . предишния и собственик я вкарва , кара я няколко месеца в бг и утива да я регистрира в КАТ . но не я е регистрирал в ДАНАЧНОТО . Аз я купувам - скоро ще ходим да я прехвурляме . ще имам ли някакви прблеми в даначното и ще могали да я регистрирам на мое име ??? Въпросът ми е ще мога ли да я запиша на мое име в ДАНАЧНОТО ????

Да. Нямай грижи, в данъчното щом представиш договора за покупко продажба и големия талон - регистрират ти я на твое име и ти вземат пари за данък без проблем.

какво другия собственик си е правил с колата докато е била негова си е негова отговорност.

Не се притеснявай, отивай в данъчното с ведра крачка и казвай "Купих кола, искам да я декларирам."
    2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
    .

Comment

тези в данъчното са много зле на времето записаха моята мумия 1.6 ТС защото нямали в системата 1.9 ЖТД

Comment

Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщение
        тези в данъчното са много зле на времето записаха моята мумия 1.6 ТС защото нямали в системата 1.9 ЖТД
        То май тия в данъчното наистина са зле,моя Фараон го писаха 1.8,причината е същата.Кой знае може пък аз да си мисля,че карам 2.4
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Те да пишат по-малко конски сили, че да е по-нисък данъка.Кубатурата не играе роля....
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            Те да пишат по-малко конски сили, че да е по-нисък данъка.Кубатурата не играе роля....
            Имат нова програма, не става. А и случайно гепат ли те някога - с глобите и лихвите назад. Не рискувайте

Comment

Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщение
              Имат нова програма, не става. А и случайно гепат ли те някога - с глобите и лихвите назад. Не рискувайте
              О,аз съм далеч от тая мисъл...всичко си ми е наред и си плащам като поп.......мисълта ми беше,ако всичко си минава законно,но понеже нямат графа -еди си кво и така ти пишат други параметри......сега вече се затяга много положението,ще има глоби,лихви и незнам още какви наказания,за неплащани данъци.........
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Един приятел регистрира в данъчното едва преди няколко седмици кола, внесена (от него) преди години. Плати си данъка само до края на 2011 и май 20 лева глоба. За миналите години данък не е плащал. Било каквото било.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Един приятел регистрира в данъчното едва преди няколко седмици кола, внесена (от него) преди години. Плати си данъка само до края на 2011 и май 20 лева глоба. За миналите години данък не е плащал. Било каквото било.
                  Notariusyt ще ти иска бележка за платен данък вече. Иначе той ще го отнесе

Comment

Notariusyt ще ти иска бележка за платен данък вече. Иначе той ще го отнесе
                    То винаги е било така.

Comment

Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщение
                      Хм, кво е тва записване "според квото имаме в системата"? Бланките им в момента са с празни полета - пишеш модел, кубатура, тип гориво, киловати и останалите там данни за собственост, ако е до 74кВ дали е с катализатор и т.н.
                      И номера с по-малкото коне не минава, защото искат копия от договора за покупка и големия талон (а в него пише мощността).
                      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        То винаги е било така.
                        Ne се изказваш подготвен. Трябвало е да бъде, но ставаше и без

Comment

Ne се изказваш подготвен. Трябвало е да бъде, но ставаше и без
                          И каква е промяната сега? Просто се прави друга врътка, хем да се представи документ пред нотариуса, хем да не се плати данъка. Но ти понеже си подготвен явно го знаеш.

Comment

Ха и как точно ша ма хванат........

По темата.
                            При нотариуса, на продавача ще му искат платен данък.
                            Пък тук вече той ли ще го плаща или ти квот сте се разбрали.......
                            Той е имал 1м. гратисен перод да си е регистрира(тва по спомен, ако герша някой да ме поправи) след това има глоба......
                            Най-добре иди при някой нотариус и се консултирай.
                            sigpic
                            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                            147 JTDm 140-Малката манекенка
                            GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                              Ха и как точно ша ма хванат........

По темата.
                              При нотариуса, на продавача ще му искат платен данък.
                              Пък тук вече той ли ще го плаща или ти квот сте се разбрали.......
                              Той е имал 1м. гратисен перод да си е регистрира(тва по спомен, ако герша някой да ме поправи) след това има глоба......
                              Най-добре иди при някой нотариус и се консултирай.
                              Платения данък може да бъде платежно нареждане на което пише платен данък - 5 лв, никой нотариус не се интересува какъв е размерът на данъка.А купувача дължи данък от момента на придобиването му, за миналото не носи отговорност.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X