Коелеги като взех 147-та беше нов внос . предишния и собственик я вкарва , кара я няколко месеца в бг и утива да я регистрира в КАТ . но не я е регистрирал в ДАНАЧНОТО . Аз я купувам - скоро ще ходим да я прехвурляме . ще имам ли някакви прблеми в даначното и ще могали да я регистрирам на мое име ??? Въпросът ми е ще мога ли да я запиша на мое име в ДАНАЧНОТО ????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с документите на 147 ?
Collapse
X
-
Да. Нямай грижи, в данъчното щом представиш договора за покупко продажба и големия талон - регистрират ти я на твое име и ти вземат пари за данък без проблем.
какво другия собственик си е правил с колата докато е била негова си е негова отговорност.
Не се притеснявай, отивай в данъчното с ведра крачка и казвай "Купих кола, искам да я декларирам."2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
.
-
Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщениетези в данъчното са много злена времето записаха моята мумия 1.6 ТС защото нямали в системата 1.9 ЖТД
156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеТе да пишат по-малко конски сили, че да е по-нисък данъка.Кубатурата не играе роля....
Comment
-
Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщениеИмат нова програма, не става. А и случайно гепат ли те някога - с глобите и лихвите назад. Не рискувайте156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕдин приятел регистрира в данъчното едва преди няколко седмици кола, внесена (от него) преди години. Плати си данъка само до края на 2011 и май 20 лева глоба. За миналите години данък не е плащал. Било каквото било.
Comment
-
Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщениеNotariusyt ще ти иска бележка за платен данък вече. Иначе той ще го отнесе
Comment
-
Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщениетези в данъчното са много злена времето записаха моята мумия 1.6 ТС защото нямали в системата 1.9 ЖТД
И номера с по-малкото коне не минава, защото искат копия от договора за покупка и големия талон (а в него пише мощността).Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеТо винаги е било така.
Comment
-
Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщениеNe се изказваш подготвен. Трябвало е да бъде, но ставаше и без
Comment
-
Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщениеИмат нова програма, не става. А и случайно гепат ли те някога - с глобите и лихвите назад. Не рискувайте
По темата.
При нотариуса, на продавача ще му искат платен данък.
Пък тук вече той ли ще го плаща или ти квот сте се разбрали.......
Той е имал 1м. гратисен перод да си е регистрира(тва по спомен, ако герша някой да ме поправи) след това има глоба......
Най-добре иди при някой нотариус и се консултирай.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеХа и как точно ша ма хванат........
По темата.
При нотариуса, на продавача ще му искат платен данък.
Пък тук вече той ли ще го плаща или ти квот сте се разбрали.......
Той е имал 1м. гратисен перод да си е регистрира(тва по спомен, ако герша някой да ме поправи) след това има глоба......
Най-добре иди при някой нотариус и се консултирай.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment