Известие

Collapse
No announcement yet.

Честит 8-ми март !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Comment

Честит празник, Дами!!

Бъдете здрави и щасливи и да не се отървете от любов!
      sigpic
      Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Честит Празник!!!
        Нека живота ви винаги бъде низ от хубави моменти!
        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Мерси! Честит празник, момичета!
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Честит празник

Comment

sigpic
              Alfa Romeo 156 2.4JTD
              Mazda CX-5

Comment

Честит празник на всички нежни създания!
                Момчета, благодаря за милите пожелания, да ви се връщат двойно! )
                sigpic

Comment

Честит празник дами

Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

и от мен честито,винаги бъдете игриви и палавки и здрави и засмяни,и много маже да онодите и много деца да очувате

Comment

Честит празник куклички!Бъдете все така красиви и усмихнати!
                      sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Благодаря на всички за милите пожелания! Да ви се връща тъпкано!
                        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                        159 1.9JTDm
                        156 1.8TS ...exxxx
                        145 1.4TS ...exxxx

Comment

Благодаря ви за прекрасните пожелания!Невероятни сте и винаги успявате да ме усмихнете !Алфистите са най-готините мъже

Едно поздравче от мен за любимите алфистКи

ЖЕНА от Блага Димитрова
                          Как тревожно е да си жена. Красота и усмивка да бъдеш сред всекидневния сив кръговрат, вярност -срещу изменчивия вятър, нежност-в загрубелия свят. От безбройните пътища земни най-рискования да избереш- безразсъдния път на сърцето и докрай да го извървиш. Твоя единствена радост да бъде радост да даваш.Да бъдеш в нощта светло прозорче,което чака, първа стъпка,разбудила утрото. Ти,слаборъката,да подкрепиш силата на ръката корава. И непростимото да простиш, и да градиш живот от отломки. Отговорност е да си жена. Бъдещето да носиш в утроба. Да продължиш в един детски вик дългата мълчалива целувка. Вечност да сториш от краткия миг. Твойте прострени ръце за прегръдка люлка да станат за нов живот. Нощем над него безсънна да тръпнеш, светла като звездоокия свод. Всяка детска усмивка-със бръчка да заплатиш и в косите със скреж. Сълза по сълза на новото стръкче своята хубост да предадеш. нищо за себе си да не оставиш. Саможертва е да си жена. И до ранена,разбита гръд чистите извори да защищаваш просто за да съществува светът. Горда съм,че съм родена ЖЕНА. Блага Димитрова Как тревожно е да си жена. Красота и усмивка да бъдеш сред всекидневния сив кръговрат, вярност -срещу изменчивия вятър, нежност-в загрубелия свят. От безбройните пътища земни най-рискования да избереш- безразсъдния път на сърцето и докрай да го извървиш. Твоя единствена радост да бъде радост да даваш.Да бъдеш в нощта светло прозорче,което чака, първа стъпка,разбудила утрото. Ти,слаборъката,да подкрепиш силата на ръката корава. И непростимото да простиш, и да градиш живот от отломки. Отговорност е да си жена. Бъдещето да носиш в утроба. Да продължиш в един детски вик дългата мълчалива целувка. Вечност да сториш от краткия миг. Твойте прострени ръце за прегръдка люлка да станат за нов живот. Нощем над него безсънна да тръпнеш, светла като звездоокия свод. Всяка детска усмивка-със бръчка да заплатиш и в косите със скреж. Сълза по сълза на новото стръкче своята хубост да предадеш. нищо за себе си да не оставиш. Саможертва е да си жена. И до ранена,разбита гръд чистите извори да защищаваш просто за да съществува светът. Горда съм,че съм родена ЖЕНА.
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Оооо, Тока - раносетник такъв

Миси, миси

Да ви се връщат тъпкано хубавите пожелания

п.п. И да ви напомня, че 8 март не е единственият ДЕН в годината
                            Горицееееееей,

вие поне си имате ден....а ние?!?!?
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Честит празник на всички дами!
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Честит Празник, мили дами! Благодарим ви, че ви има!

145, 1.6 boxer
                                156, 2.4 JTD - ex
                                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                                X