Известие

Collapse
No announcement yet.

21.06. Alice Cooper & Iron Maiden

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 21.06. Alice Cooper & Iron Maiden

На 21 юни на хиподрума в Банкя ще имаме удоволствието да се насладим на Алис Купър и Айрън Мейдън
    Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
    Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
    Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
    Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Айрън Мейдън ФОРЕВЪР !!!!
    Най-великите

Comment

Цял ден се чудя как точно го измислиха това с Банкя? Хаос, нерви и много време в задръстване го виждам аз.
      Пък и вторник, работен ден, трябва отпуска да се пуска, ама кой по-напред като всички искат...абе шибанийка.
      Но там сме де...
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Като се сетя Алис как ми скъсаха нервите с едно криво прозяване и лиготене миналата година, и как Мейдън хич не си дадоха зор за кефа на публиката преди време, и черешката - на хиподрума в Банкя, сред конските фекалии - този път ще пропусна. Кво им пречеше на В. Левски?? Бабичките от отсрещните блокове са ревнали, че им е шумно? А по време на мачове не е? Пък и с тая цена на билета, и то само за еднодневен фестивал - загубиха ме като зрител, хем съм пословично голям фен на Мейдън, според близките ми...
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
          Като се сетя Алис как ми скъсаха нервите с едно криво прозяване и лиготене миналата година, и как Мейдън хич не си дадоха зор за кефа на публиката преди време, и черешката - на хиподрума в Банкя, сред конските фекалии - този път ще пропусна. Кво им пречеше на В. Левски?? Бабичките от отсрещните блокове са ревнали, че им е шумно? А по време на мачове не е? Пък и с тая цена на билета, и то само за еднодневен фестивал - загубиха ме като зрител, хем съм пословично голям фен на Мейдън, според близките ми...
          Колко е цената? Иначе няма да пропусна определено, в Германия ходих да ги гледам 2008 само дето не ме смазаха там в публиката най отпред та тука ли
          145 1.7 16V Boxer

Comment

Колеги, И SLIPKNOT БЕЕЕЕ!!!!
            Alfa 156
            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
            sigpic

Comment

Точно,аз само заради Слипнот ще ходя,иначе като цяло миналата година доста по-силна формация от групи бяха наредили.Само нз кой ще е новият басист на Слипнот,а и вече не правят концерти като от 2001 Лондон например... http://www.youtube.com/watch?v=u6ZtHrWiSAk
              Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Вярно, че почина колегата басист.Мисля, че няма значение кой е новия, те си знаят И без басист да дойдат пак ще смачкат
                Alfa 156
                ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                sigpic

Comment

мдам, тоя път боклука ще е извън София... моите приятели които ще ходят тоя път ги е яд, че няма да опикаят Васил Левски )))

весело
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

новината е добра,бандите са добри,но 90 лв за билет/от евтините/ не е малка сума.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                      Вярно, че почина колегата басист.Мисля, че няма значение кой е новия, те си знаят И без басист да дойдат пак ще смачкат

Има инфо по въпроса : On March 10, 2011 it was announced that Donnie Steele will be filling in for him in the summer tour 2011.
                      Поздравче за феновете - Slipknot - Dead Memories
                      Иначе за концерта - кофти ден, кофти място ... цената на билета и тя не е малка ... Новия албум на Maiden още не мога да го възприема нещо, та май ще пропуснем тоя път ...
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз мисля да се завлека, вярно, че е кофти дата, скъпички билети и е**м ти място, но пък дядо Алис прави шоу.

п.п. На 15.06. в зимния дворец ще са пепеляшките и мистър биг. Също няма да е лошо мероприятие...
                        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Тая новина отдавна я чакам!
                          Ще се ходи!
                          Ще се пие бира!
                          Ще се куфее!!!
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

За Синдарела съм сигурен, за Алис ще се поколебая ощя някой друг месец.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Кефят ме цените на билетите. Същите като за Сонисфера в Италия. А там фестивала ще е 4 дни. Аз обявявам бойкот на тия печалбари - на конския плац (за да им е по-еФтинко) на майната си, на тази цена - просто да ме забравят като посетител.
                              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                              X