Известие

Collapse
No announcement yet.

21.06. Alice Cooper & Iron Maiden

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Цените наистина са гадни.Слушам Меидън от далечната 95г.Даже ги обожавам.Гледал съм ги няколко пъти на различни места.Отдавна спряха да се раздават за публиката.Всичко е вече като по часовник ....излизат ...пеят..3-4 песни на бис без кои знае колко да ги молят и довиждане ...Пестят се от всякъде.Даже и наи добрите си песни не свирят.Една от наи добрите им песни според мен... Александър Велики ...почти не я свирят никъде.Няма го това заиграване със публиката....Маината им....винаги ще ги харесвам..във кръвта ми са ...

Comment

Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщение
      Цените наистина са гадни.Слушам Меидън от далечната 95г.Даже ги обожавам.Гледал съм ги няколко пъти на различни места.Отдавна спряха да се раздават за публиката.Всичко е вече като по часовник ....излизат ...пеят..3-4 песни на бис без кои знае колко да ги молят и довиждане ...Пестят се от всякъде.Даже и наи добрите си песни не свирят.Една от наи добрите им песни според мен... Александър Велики ...почти не я свирят никъде.Няма го това заиграване със публиката....Маината им....винаги ще ги харесвам..във кръвта ми са ...
      Станахме двама Абе в 2008-а в ГЕрмания се раздаваха, ама мене само дето не ме разглобиха в публиката...
      145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
        Станахме двама Абе в 2008-а в ГЕрмания се раздаваха, ама мене само дето не ме разглобиха в публиката...
        Вие не ходихте ли преди няколко години на Локото когато свиреха,не беше лош концерта ,но очаквах доста повече.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз си продадох билета в последния момент, но като слушах отзивите не съжалих после.Сега не мисля да го правя де...
          Alfa 156
          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            Вие не ходихте ли преди няколко години на Локото когато свиреха,не беше лош концерта ,но очаквах доста повече.
            Честно да си кажа след онзи погром в Германия предпочитам по малки концерти, с публика 75 000 човека да видиш нещо от групата си е живо чудо, а пробата тогава да сме отпред беше доста неуспешна, материално и физически! Така че по леко. Аз съм на принципа че колкото е по скъп билета толкова по малко лумпени ще влизат и по спокойно ще се насладиш на групата. Е много ясно че бях на локото
            145 1.7 16V Boxer

Comment

Working...
            X