Известие

Collapse
No announcement yet.

Ришки проход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ришки проход

Здравейте колеги,
    не знам дали това е мястото на темата,но я пускам тук ако Модератор прецени,че е за друг раздел нека я измести.Че тъй де ще пътувам Добрич-Стара Загора-София.Въпроса ми е по кой проход да мина-Риш или Хаинбоаз.Кой е по добър за пътуване.Става въпрос за пътна обстановка.Иначе по пряко е през Риш със 45-50км.
    Last edited by teodor80; d.m.y г., 01:39.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Хайнбалаз е уникален проход, ако е проходим сега. Перфектен път/ настилка!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Минаването през Ришкия миналото лято ми разхлопа предницата - бягай надалеч оттам , Хаинбоаз е като магистралка!
      Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
      Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
        Минаването през Ришкия миналото лято ми разхлопа предницата - бягай надалеч оттам , Хаинбоаз е като магистралка!
        И аз така чух,че е лош.Но се питах дали не са го оправили.Все ще има някой колега който ще е пътувал.А и тоя проход на Републиката са ми още 50км.

Comment

Може да са 50км повече,но няма да ги усетиш.Направили са го много добре.Да им се не надява човек.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Добрич, Варна, Бургас до Ст.Загора го дават 330 км.
            Това май е най-чистия маршрут.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Преди 10 дни минавах от там, пътят е закърпен изцяло, дупките са мн редки, нагънат е но като цяло се кара добре.Няма нищо общо със състоянието си от преди.Ти си решаваш все пак.

Comment

Кога успяха да го направят-преди месец минавах от там Шумен-Бургас в окаяно състояние са някой отсечки-само кал без асфалт,дупки-не е толкова тежко в по-голямата част от пътя,но със 7мицата като минах от там пак разбих камъните в бъбреците

Comment

Къв РИШ кви проходи бе ти да не караш БАГЕР!Имаш 6-та скорост и е редно да я използваш.Добрич, Варна, Бургас до Ст.Загора това е пътя за теб!Средна скорост мин 90 км в час ще направиш!
                  5 Ланчии зад гърба си!
                  И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                    Къв РИШ кви проходи бе ти да не караш БАГЕР!Имаш 6-та скорост и е редно да я използваш.Добрич, Варна, Бургас до Ст.Загора това е пътя за теб!Средна скорост мин 90 км в час ще направиш!
                    От горния маршрут аз бих променил съвсем малко .
                    Добрич, Провадия , Дългопол и през Айтоския проход до Стара .Загора .
                    Често ми се налага да пътувам по трасето от Варна до Стара Загора и няма по удобен път .
                    През Айтоския пътя е перфектен - без дупки , вярно тесничък е и се срещат камиони но пък ако става дума за спестени Км . са около 70Км по малко отколкото през Бургас .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

колега минавай през хаинбоаза там е чудесен пътя

Comment

А Омуртаг - Котел - Петолъчката като вариант? Не беше лош пътя също лани...
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ходих преди зимата до Ст. Загора през хайнбалаз, чудесен път, страхотен, няма дупки, абе прексрасно! 50 км повече, не са нищо!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            От горния маршрут аз бих променил съвсем малко .
                            Добрич, Провадия , Дългопол и през Айтоския проход до Стара .Загора .
                            Често ми се налага да пътувам по трасето от Варна до Стара Загора и няма по удобен път .
                            През Айтоския пътя е перфектен - без дупки , вярно тесничък е и се срещат камиони но пък ако става дума за спестени Км . са около 70Км по малко отколкото през Бургас .
                            Това е маршрута колеги.Не знаех ,че се подържа прохода.Благодаря на всички Ви!!!
                            Поздрави!
                            Ключ!
                            Last edited by teodor80; d.m.y г., 22:20.

Comment

Минавай през Хаинбоаз и не се занимавай с глупости - другите трасета ще скъсят живота на нервите ти и колата.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X