Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги колко да и искам?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги колко да и искам?

Здравейте! Сигурно вече знаете че ударих Аудито. Говорих вече с човек от автоморга и днес по-късно ще ходим да я гледаме. Та че ще се пазарим е ясно, но все пак някой има ли представа около каква сума да се "въртя". Сега на кратко ще опиша състоянието: Значи цялата задница е смазана, отпред бронята и фаровете и едната гума е откъсната, както и отляво вратите са ударени. Това са щетите.
    Сега кое е здраво: Десните врати, стъклата, двигателя, скоростна кутия, салона, 2-3 джанти с гуми 205/15 хубави, високоскоростни, огледала, таблото, предни калници, преден капак, нов акумулатор, сигурно и още много други неща, но това е основното за да добиете представа за какво става въпрос.
    Моля ви кажете няква приблизителна цена, та като се срещна с човека да не съм съвсем "бос". Колата е тази от подписа ми.
    Благодаря Ви предварително. Чакам спешно.

Поздрави: Гецата
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

На морга ще ти дадат много малко пари,не си заслужава.По добре я пусни по форумите и в мобилето ударена,ние така продадохме една ударена делта 2 2.0 16V
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Определено в моргата е много неизгодно.....
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ако не бързаш за парите, продавай си я сам. Онези от моргите са кожодери.
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Бързам с парите. А пък и не вярвам някои да я купи така. Много е смазана. За тва мисля на морга. мисля към 2500 3000 да искам. Това горе-долу добре ли е ?
          sigpic"

Comment

wow ако вземеш толкова от морга направо трябва да черпиш!!!!!
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Поне снимки някакви нямаш ли да качиш?
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Съжалявам за сега нямам снимки. Надявам се скоро да я снимам и да пусна.
                Сега моля ви на базата на това което знаете кажете някаква цена, колкото и груба да е тя за да знам какво да очаквам все пак. Моля Ви!
                sigpic"

Comment

Първоначално публикувано от Gecata
                  Съжалявам за сега нямам снимки. Надявам се скоро да я снимам и да пусна.
                  Сега моля ви на базата на това което знаете кажете някаква цена, колкото и груба да е тя за да знам какво да очаквам все пак. Моля Ви!
                  Убеден съм, че този от моргата ще ти предложи половината от това, което ти искаш. Но както колегите по-горе са те посъветвали - ако не бързаш с парите, по-добре си я продай сам... част по част. Така ще изкараш повече от очакваните 3000 лв
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Така по описание най много 3000 да и вземеш ако се пазариш яко, тия от моргата съм почти сигурен че ще почнат от 1500 до 2000 , но тъи като се изкарват добри пари ако не им се вържеш на първоначалната сума и до 3000 ще ти дадат.

Comment

Working...
                    X