Здравейте! Сигурно вече знаете че ударих Аудито. Говорих вече с човек от автоморга и днес по-късно ще ходим да я гледаме. Та че ще се пазарим е ясно, но все пак някой има ли представа около каква сума да се "въртя". Сега на кратко ще опиша състоянието: Значи цялата задница е смазана, отпред бронята и фаровете и едната гума е откъсната, както и отляво вратите са ударени. Това са щетите.
Сега кое е здраво: Десните врати, стъклата, двигателя, скоростна кутия, салона, 2-3 джанти с гуми 205/15 хубави, високоскоростни, огледала, таблото, предни калници, преден капак, нов акумулатор, сигурно и още много други неща, но това е основното за да добиете представа за какво става въпрос.
Моля ви кажете няква приблизителна цена, та като се срещна с човека да не съм съвсем "бос". Колата е тази от подписа ми.
Благодаря Ви предварително. Чакам спешно.
Поздрави: Гецата
Сега кое е здраво: Десните врати, стъклата, двигателя, скоростна кутия, салона, 2-3 джанти с гуми 205/15 хубави, високоскоростни, огледала, таблото, предни калници, преден капак, нов акумулатор, сигурно и още много други неща, но това е основното за да добиете представа за какво става въпрос.
Моля ви кажете няква приблизителна цена, та като се срещна с човека да не съм съвсем "бос". Колата е тази от подписа ми.
Благодаря Ви предварително. Чакам спешно.
Поздрави: Гецата
Comment