Човека трябвало да реагира и да избегне инцидент, но не го е направил.Как не го е срам да минава на зелено и да блъска кола коята минава на червено. Имало свидетел дето казал, че колата на НСО спряла на червеното, огледала се и тогава тръгнала. А онзи нещастник с жена си и детото най-нагло минал на зелено и ги блъснал. Деба мама им смешна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НСО недосегаемите...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеСамо че никъде не пише според НСО.
НСО нито е съда,нито са правили някакви експертизи,тука мирише от по-високо.Last edited by fred; d.m.y г., 22:44.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Експертиза?!
Нема такава глупост!
Говорих си с един познат,който е бил следовател занимаващ се с тежки ПТП.
Въпросът беше: При изготвяне на експертизите,по-точно за установяване на скоростта при наличие спирачен път,взима ли се под внимание факта,че всяка марка и модел кола има различен спирачен път.Също така и за показателите на различните марки гуми.
Той ми каза така:Не,има едни формули и по тях се работи.Когато няма спирачен път,се питат и свидетели
Каза ми,че общо взето нещата в тия експертизи не са съвсем точни.Всичко е в сферата на "около,приблизително,вероятно,горе-долу и така нататък"
Жалкото е че всичко е възможно в "прекрасната" ни държавица.
Няма да се учудя някой ден,някое фиркано и наяло се гъби пишлеме,да кацне върху някоя спирка и после да успее да осъди общината че е си е позволила да сложи спирката там.ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
ALFA 156 2.0 1999 - бивша
ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеФеро ме кефи какъв е краен радикалист. Съгласен с неговите мерки..... Реално, аз не виждам решение. Начина е да си далеко от тук. Само така няма да се занимаваш с тъпанари, бюрократщина и т..н...
Допреди 5-6 години карах по съвсем друг начин по пътищата, знаех че ако аз съм с предимство карам смело, и ич не ми пукаше кой къв е.......ся много повече взех да си отварям очите по пътищата, гледам да съм ясновидец поне като Ванга, като видя някой дето ми е по пътя независимо кола пешеходец или квото и да е, намалям дори и с предимство да съм, че нещо нещата станаха тревожни......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Абе ние сме си жертви това е ,като има жертви има и хищници.Четохте ли как руснаците като им писнало от многото коли със специален режим на движение и със сини буркани започнали да си слагат по покривите на колите детски кофички за игра които досущ приличали на буркани.Гениално,мисля ,че бяха московчани.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеБлагодаря за разяснението колега!
Сега вече гледам нещата от друг ъгъл.Както се каза в един политически коментар-президента няма много реална власт, но има много лостове за влияние, като назначава например най различни хора на различни важни или благи служби в България, а и извън нея.
---------- Post added at 02:59 ---------- Previous post was at 02:46 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАбе ние сме си жертви това е ,като има жертви има и хищници.Четохте ли как руснаците като им писнало от многото коли със специален режим на движение и със сини буркани започнали да си слагат по покривите на колите детски кофички за игра които досущ приличали на буркани.Гениално,мисля ,че бяха московчани.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Много ме кефат некви хора, като обясняват и говорат за някви неща, който грам незнаят как стоят или пък се опитват да убедат хора, който са доста по - навътре в нещата, че е така както те казват.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеДокато подобни новини не се посрещат с 1000 коли пред парламента и още 1000 пред МС ... ще ни третират като овце.
До края на делото очаквайте пострадалия да остане единствен обвиняем.
Comment
-
Аз пък си спомням един подобен случай преди 8-9 години във Варна пак същите господа от НСО с големите си мощни БМВ-та си спретнаха една гонка по улиците със новосформираните тогава сигма-джии който зорко трябваше да следят трафика и да осъществяват преследвания и имаше много ПТП-та причинени от тях по време на гонката пък написаха актове на обикновенните хора които се жалваха после по МСАТ ама само толкоз
П.П помъчих се да намеря статията за да не говоря на изуст но открих само част "един от НСО размаза едно БМВ 5 във Варна на коварния завой след Евксиноград и то изгоря" точно този случай цитирамLast edited by t-1000; d.m.y г., 01:13.AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
От днес вече можели и да стрелят по хора и животни ако преценят ,че са опасни-според днешната преса.Ще трябва да взема бронежилетка и за кучето.Last edited by lordliness; d.m.y г., 08:26.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment