НСО-национална служба за охрана това си е старото УБО -управление безопастност и охрана,нищо повече от шофьори и лакей на правителството,само дето им знаят мръсните тайни и ги возят на сам на там и са им момчета за всичко ако им спечелят доверието,после някой като се отцепи и стане олигарх пак си го вика при него и се огражда с хора,абе няма къде да ходи щом си е виновен ще си поеме вината,Цветанов и Бойко си ги гледат тия неща с сигурност а Цеци Холивуда е безкомпромисен за такива издънки това е факт,не знам ако е с специален режим на движение и по закон се ударят тогава кой е виновен,то това е малката беля а оня от Сливен Йоско се сетете той какви ги свърши с 180 километра и с 2.6 промила е това си е специален режим на движение от секъде той ще е интересен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НСО недосегаемите...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от piqnica Покажи съобщение"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Хм, а какво става ако ей така някои реши да отвърне на огъня. И ако гарда от нсо днеска не му е ден, хванал е жена си да му кръшка, и реши да стреля. Много взе да им става, много права много нещо.Недосегаеми.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеМного взе да им става, много права много нещо.Недосегаеми.
Аз мисля, че това (за правата на гавазите да ходят препасани с по два пищова и да гърмят наляво и надясно по хората) е повод незабавно да се излезе на протест. Много по-сериозен от цените на горивата.
Comment
-
Нека да сме крайни...свободна продажба на оръжия.Дадоха им правомощия да те застрелят легално ако не ги кефиш. Щели да стрелят по гумите.То бива простотия и себелюбие ама тва вече е прекалено.Лека-полека ставаме полоцейска държава.
Станишев взе да ми липсва...Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеСтанишев взе да ми липсва...
Искрено се надявам да не го мислиш
По темата:
Сега вече освен,че могат да те блъснат правомерно,могат и да те разстрелят правомерно“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
Искрено се надявам да не го мислиш
По темата:
Сега вече освен,че могат да те блъснат правомерно,могат и да те разстрелят правомерно
Естествено, че не го мисля, НО пред това което е в момента нека да се замислим така дружно(може би трябва да е отделна тема). В последните 20 години кое управление носи най-малки вреди на народа ни..Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
-
Спокойно бе, колеги. ИскАхте Бойко "народния" управник, нА ви Бойко сега.
Който милееше по онези времена, ето му още повод за радост: http://www.mediapool.bg/show/?storyid=177235
Как му викахме навремето? Шесто?
Окичвайте портретите, "бъдещото минало" иде...
Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
По темата:
Сега вече освен,че могат да те блъснат правомерно,могат и да те разстрелят правомерно
В служителите на НСО ми е надеждата-да ликвидират управляващите с помоща на МПС-тата.Дори ми се струва ,че автопарка им е бавничък-предлагам да преминат на ферари,ламборгини или корвет по възможност кабрио, а най-добре е да возят министрите с кавазаки без каска.Last edited by 546; d.m.y г., 08:50.
Comment
-
С всеки изминал ден се убеждавам че трябва да си бодна една камера в колата която да вижда как, с колко и къде карам. Не че и това е гаранция ама поне да има кво да покажат по тв-то, то ясно кой ще е виновен...
Да му мислят хорицата с газови уредби, я е изкюфкало нещо, я са ги гръмнали. Баси малоумщината дето цари....., просто нямам думи!Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеС всеки изминал ден се убеждавам че трябва да си бодна една камера в колата която да вижда как, с колко и къде карам. Не че и това е гаранция ама поне да има кво да покажат по тв-то, то ясно кой ще е виновен...
...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Реши ли някой да ви "нареди"-ще го стори.Точно поради тази причина не параноясвам на тема подслушване,следене и т.н Така или иначе сме им отворени книги
Та,пълнете си главите само с хубави мисли и си гледайте живота“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment