А селенията се шири там, където се толерира и не се наказва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НСО недосегаемите...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА селенията се шири там, където се толерира и не се наказва.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеСлучай мога да разкажа, връщам се от Стара Загора към Нова Загора, вечер след 1 часа, и настигам някакви си от втория тип (5-6км преди да се прибера в Новозагорско), само че бяха две коли и по бързия начин ги задминах че не искам да съм край такива и си настъпвам (около150-160км, пълно мъртвило делничен ден в 1 през ноща) и след много малко ме настигат и едната С-класа ме задмина, другата остана зад мен и това малко преди влизането в града и този отпред по-средата и взе сериозно да намаля и докато накрая спря по-средата на пътя както онзи зад мен по-средата...и си викам тука ядосах някой и така около половин минута стояха и тръгнаха...опитваха се да показват тежкарство, но показаха селенияLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеПак добре си се разминал.. Това, което можеш да направиш е да запишеш номерата и после да информираш КАТ, но ефектът няма да е особено голям.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеХах сам съмичък сам, а те колко са, или по друг начин казано моята дума срещу техните...Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеКой да ги накаже...аз ли трудн
о ще стане сам срещу 2 с-класи мутри...аз даже си мислих че ще слезе някой реч да ми води ама решиха да не се занимаватLast edited by fred; d.m.y г., 19:02.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЗначи изводът е като ги задминеш веднъж и газ до ламарината"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЗначи изводът е като ги задминеш веднъж и газ до ламарината
и на 160 ме задмина единия като детска играчка, а другия плътно зад мен156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment