Айде колеги да ви се похваля, че и аз от днес влизам в ретро клуба. Радостта ми в момента е направо неописуема и направо не ми се мисли какво ще е когато тези два автомобила бъдат напълно реставрирани.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз какво си купих!
Collapse
X
-
Честито! Ситроен DS кефи максимално, според мен е уникална машина и ще се радвам да го реставрираш и да ме повозиш някога на това чудо от 70-те.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Браво! DS-а кърти, задължително метни снимки, като го реставрираш. Тази кола е била истински бисер за времето си, с една камара иновации, които тогава са изглеждали като космически технологии. Истинска класика за ценителите на ретрото.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеСамо след като ме повозиш на ГТВ-то.Аз в петък щях кръгче със 155-цата да си прося ама бързите бели астри се намесиха.
Ами то само този DS се продаваше в България в това му изпълнение.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
DS е невероятен автомобил!Просто абсолютната класика.Кола с уникални нововъведения за времето си
Да не му слагаш крила,да се правиш на Фантомас?
Успех!И пусни една тема някъде,да следим и ние.
П.П
Ако не се лъжа,точно този ДС го мотаеха някъде по Хасково,ама може и да бъркам...
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Колега, честити ти два НЕВЕРОЯТНИ автомобила!
Лъха стил и авангардизъм от всяко ръбче на тези красавици.
Много време и аз "точих лиги" по DSa, но поех в друга посока за добро или лошо.
Пожелавам ти да успееш да ги върнеш в оригиналният им блясък и автентичност и много българи да им се наслаждават по улиците!
Като ти гледам подписа, тези автомобили са попаднали точно на място си.
Браво!
П.П. Ако мога да помогна по някакъв начин с информация за донори или каквото и да е съм насреща!
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеСамо след като ме повозиш на ГТВ-то.Аз в петък щях кръгче със 155-цата да си прося ама бързите бели астри се намесиха.
Ами то само този DS се продаваше в България в това му изпълнение.
За DS знам , че е уникална кола с дизайна и аеродинамиката си (особенно за времето си) Само нивелиращо хидропневматично окачване и още куп уникални инженерни решения приложени в автомобил. Дизайна на такава кола впечатлява и днес . Една от най-уникалните коли . Истината е че само съм чел за DS и никога не съм оглеждал такава кола на живо (поне от както съм достатъчно голям де- като дете през соца -съм виждал и се качулихме по тях да гледаме, както по всяка западна кола с въпроса "колко дига?")
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment