Известие

Collapse
No announcement yet.

климатик или отворени прозорци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

С климатик харчи повече, но ако караш градско...За града и в това време до около 25 градуса от климатик няма смисъл...За извън града обаче климатика е за предпочитане по обясними причини...защото след 90-100 шума става доста голям...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Какви ги говорите?В града или извън града климатика си е по-добре, майната му на разхода.А кажете ми като е по-добре на отворени прозорци в града , кой ще ви охлади в задръстването при 35 градуса?
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

А дали не е по икономично в града да караш на свалени прозорци, и на климатик на дълъг път. Защото в големите задръствания няма да играе съществена роля въздушното съпротивление.
        Алфа 145 1.6 тс със светла кожа

Comment

Първоначално публикувано от DolarBill Покажи съобщение
          А дали не е по икономично в града да караш на свалени прозорци, и на климатик на дълъг път. Защото в големите задръствания няма да играе съществена роля въздушното съпротивление.
          Дам ... ...и главата ти ще стане на шиник от шума , силната музика и ще ти се схване врата от течението.Отварям прозореца само докато пуша.
          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Е, колко да харчи градско повече с климатик , сега ми е 23 литра градско, да стане 24
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Е, колко да харчи градско повече с климатик , сега ми е 23 литра градско, да стане 24
              Е то при тебе наистина няма смисъл да го изключваш все тая дали 23, дали 25
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
              X