Известие

Collapse
No announcement yet.

Трансфер на Мотопед от София до Виена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трансфер на Мотопед от София до Виена

Един въпрос ме кара да стоя буден до късно изпаднал в размишления през последните няколко дни.
    Имам един Мотопед, тип скутечре, който искам да си докарам във Виена. Мотопеда е регистриран в КАТ на мое име, с платени ГО и данъци, но въпреки това е 50 куб. см., а на такива ППС е забранено да се движат по магистралите. От друга страна е и малоумие да тръгна 1100 км. със скутерче. Мисля си дали мога да го натоваря в леката кола и да си го докарам във Виена. Дали ще ми правят проблеми на сръбските граници и след това на Унгарската. Ако го дам на куриер да ми го докара до тук цената е умопомрачителна, DHL съсипаха всичко в мен като ми обявиха цена сравнима на ново скутерче, което да си купя тук.
    Другото, което ме гложди е дали мога да го карам тук с Българските номера, но това ще го разбера като пратя e-мейл със запитване в общината. Колата си я карам без проблеми, само ми е нужна Zелена карта на ГО, всичко друго няма грешка.
    Та вие сте, надявам се да помогнете с малко инфо...
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Ако можеш го събра в колата не виждам проблем да си го вземеш
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Няма да има проблем да си го натовариш в колата и да го превоЗиш.Трябват ти само документите му при евентулна проверка.За това дали можеш да го караш там,неЗнам,по принцип раЗрешават.АЗ сьм в Германия и тука вече не раЗрешават да се кара с БГ номера ако си регистриран За живеене,спират те и ти вадят номерата,ако не ти ги вЗемат ти правят яка глоба след като те предупредят.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Ако можеш го събра в колата не виждам проблем да си го вземеш
        + Зелена карта и за мъника сигурно ще трябва

Comment

Аз гражданска със зелена карта ще му направя, а иначе се събира в колата идеално. Ще пусна задните седалки и така ще се събете.
          В Австрия все още не се правят много като си регистран тука и караш с Българската книжка и с БГ номера на МПС-то, ама пък има много българи и поляци дето си карат колите с техните си номера.

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
            Аз гражданска със зелена карта ще му направя, а иначе се събира в колата идеално. Ще пусна задните седалки и така ще се събете.
            В Австрия все още не се правят много като си регистран тука и караш с Българската книжка и с БГ номера на МПС-то, ама пък има много българи и поляци дето си карат колите с техните си номера.
            Тогава не виждам проблем

Comment

Ясно, мерси за инфото, надявам се да нямам ядове на границите. Сега остава само да се спазаря с домоуправителя за паркинг, но затова няма как да ми помогнете, така че темата е за заключване.
              Със здраве и мерси още веднъж

Comment

Working...
              X