Известие

Collapse
No announcement yet.

Покер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покер

Покрай масовото пристрастяване по покера, последно време започнах да поигравам периодично на живо и онлайн. Играта предлага доста емоционално изживяване, а аз в момента изпитвам душевен оргазъм.
    Спечелих турнир в покерстарс, с вход 0,10USD и награден фонд 8.50USD, но емоцията е далеч, далеч по приятна като набиеш 360 човека от цял свят. Борбата продължи почти 3 часа.
    Attached Files
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

еее 3 часа и 8 долара кой ти го дава
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Браво! От ученическите години не съм играл покер, но си признавам голяма зарибявка е. Сега нямам време, иначе и аз бих се пробвал в някое турнирче. Успех нататък!
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Жената играе яко в покерстарс и тилт, мисля има някакви опции да те покани в техен турнир и да играете заедно примерно, но сега играе двубои, че да си оправи финансовия баланс
        Arena Coast Customs

Comment

Голяма част от тръпката идва от това, че пускам да играя веднъж на 10-тина дена и сега просто реших да запълня времето. Ако се отдадеш, може доста време да откараш пред компютъра, доста пари да спечелиш, доста да загубиш...има сайтове които предлагат стартов бонус при регистрация, така че възможности има.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Имайте едно наум обаче, защото всички тези игри целят едно-да си плащате в крайна сметка.Има хора, които се пристрастяват хазартно, както наркоманите примерно към наркотиците.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Играя покер от години с приятели на живо. Голям кеф. Естествено никога няма да направим входа така, че да изгубиш повече от 20 лв на вечер. От друга страна като се съберем повече хора, можеш да си докараш добра печалба, ако играш добре и имаш късмет. Online покера не му разбирам смисъла, освен да стоиш да играеш на 15 маси и да печелиш пари от това. Губи се чарът на играта.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Трябва страшно много да се внимава.Самата аз не съм кой знае какъв покер разбирач, но брат ми се занимава с това повече от 20 години.Той всъщност само с това се занимава.Та от него знам, че от онлайн покера не се печели.Така е направен, че ако печелиш(което се случва по-рядко),сумите са малки, а при загубите се натрупват по-големи.
                Да се учи човек да играе и за забавление е ок, но с реални пари си е доста рисковано и не много смислено.
                Това все пак е негово мнение, той играе предимно наживо иходи по турнири в България и в чужбина.Печелил е доста турнири и знам,че там има смисъл, печелят се хубави пари, но за онлайн покера нищо хубаво не съм чула от него

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                  Трябва страшно много да се внимава.Самата аз не съм кой знае какъв покер разбирач, но брат ми се занимава с това повече от 20 години.Той всъщност само с това се занимава.Та от него знам, че от онлайн покера не се печели.Така е направен, че ако печелиш(което се случва по-рядко),сумите са малки, а при загубите се натрупват по-големи.
                  Да се учи човек да играе и за забавление е ок, но с реални пари си е доста рисковано и не много смислено.
                  Това все пак е негово мнение, той играе предимно наживо иходи по турнири в България и в чужбина.Печелил е доста турнири и знам,че там има смисъл, печелят се хубави пари, но за онлайн покера нищо хубаво не съм чула от него
                  Аз лично имам приятелка която всеки месец печели по минимум 380 долара от онлайн покер
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мой приятел също изкарваше доста добри пари от Online покер. Говорим за доста над 1000лв на месец, но беше изцяло отдаден на това, нищо друго не правеше, по цели нощи игра на много маси, през деня спане, общо взето зомбиране. Вече не играе, писна му, то не е за хора.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Аз лично имам приятелка която всеки месец печели по минимум 380 долара от онлайн покер
                      Възможно е, аз споделих едно мнение от гледна точка на брат ми.
                      За него това са малки суми и е загуба на време трупане на излишен риск, поне това е неговото становище, а както споменах той се занимава с това повече от 20 години и това му е и основното занимание, та мисля че е наясно.
                      Казвам го на тези, които играят за да внимават, защото си е рисковано.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                        Всъщност познавам няколко човека, които си изкарват хляба с онлайн покер, единият заряза сериозна кариера, защото от игра му идваха по-сериозни постъпления. Е, все пак тези хора играят на 10 + на брой маси и са хора със сериозно математическо образование. Всичко е въпрос на четене и учене, и малко талант в играта.
                        Arena Coast Customs

Comment

Не че съм нещо против, но да се вманиачиш чак толкова че да си зарежеш кариерата (ако изобщо в бг има такава дума). След време като се замислиш, какво ще разказваш на внучетата, "ей как ги обрах" примерно, какви спомени ще ти останат. За развлечение ОК..., но само до там.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            Всъщност познавам няколко човека, които си изкарват хляба с онлайн покер, единият заряза сериозна кариера, защото от игра му идваха по-сериозни постъпления. Е, все пак тези хора играят на 10 + на брой маси и са хора със сериозно математическо образование. Всичко е въпрос на четене и учене, и малко талант в играта.
                            Много си прав, математиката има значение за да си успешен покер играч за дълъг период от време.
                            Брат ми е такъв и не е случайно, че е математик, а освен това е и бриджор-от 25 години играе и бридж .
                            И понастоящем ходи и на покер турнири и на бридж като има и чете по въпроса постоянно.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              Не че съм нещо против, но да се вманиачиш чак толкова че да си зарежеш кариерата (ако изобщо в бг има такава дума). След време като се замислиш, какво ще разказваш на внучетата, "ей как ги обрах" примерно, какви спомени ще ти останат. За развлечение ОК..., но само до там.
                              Не всъщност, това е професия за доста хора. Иначе доходи от над 2500 лева+ на месец с покер, оправдават според мен "професията" покерджия за страна като нашата.
                              Arena Coast Customs

Comment

Working...
                              X