Известие
Collapse
No announcement yet.
Банков обир
Collapse
X
-
Даже ги изпреварихме Хамериканците според мен, защото не знам дали те си имат учителка по литература - банкова обирджийка, и то от зор, милата.
Дано само заложниците са добре.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
ама не можеш да разчиташ 1 човек да пази една банка???ама дават по 450 лева заплата за рискова длъжност а най простият мутра ходи с 2 екипа и 8 въоражени с него?а де?тъпа работа имат пари да се заринат ама не дават за спокойствието на хората,инвестиция нула ако стане нещо кой е вътре да се прежалва и после полицията е виновна че има престъпност и така се е случило,сега ще го изкарат Цветанов виновен,Бойко виновен и ще им искат оставките ще стане политически цирк отново а за нас един к.р,що не са му дали парите и да се маха?сега прострелян бере душа а другите треперят е това е от акъл и несъобразена ситуация в деден момент от некфалифицирани служители и охрана и персонал.
Comment
-
е важното е че си имаме НСО дето се святкат с по 2-3 патлака и със супер колите, а банките и тяхната охрана...кучета ги яли.
Жалко за невинните, дето са се озовали на неправилното място в неподходящото време....In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Според мен човека не е съвсем наред, да обера банка и аз съм склоненама заложници... това вече е прекалено пък и безмислено. Сега остава човека да изреве, че иска бензина по 2 лева и веднага ми става симпатичен.
Comment
-
Не не ... предал се е ... само 1 заложник му остава .... и ще се бори за 2 години условно ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеСпоред мен човека не е съвсем наред, да обера банка и аз съм склоненама заложници... това вече е прекалено
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеама не можеш да разчиташ 1 човек да пази една банка???.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеСъс сигурност ти казвам , че охранителите са двама! Големи суми в брой в клона няма - заплатите на служителите на община Сливен се превеждат по дебитни карти !Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеСъс сигурност ти казвам , че охранителите са двама! Големи суми в брой в клона няма - заплатите на служителите на община Сливен се превеждат по дебитни карти !
Важното е, че всички хора са добреLast edited by Mirela; d.m.y г., 10:52..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment