Известие

Collapse
No announcement yet.

Банков обир

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Банков обир

До къде стигнахме ?

Заложническата драма в Сливен продължава
    цък

Дано хората вътре са добре
    Last edited by Mirela; d.m.y г., 21:03.
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Ами настигаме ги американците, нали тях гонехме...
    Alfa 156
    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
    sigpic

Comment

При тази криза и безработица,хората са готови вече и на такива деяния!
      Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
      Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
      Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Даже ги изпреварихме Хамериканците според мен, защото не знам дали те си имат учителка по литература - банкова обирджийка, и то от зор, милата.
        Дано само заложниците са добре.
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

ама не можеш да разчиташ 1 човек да пази една банка???ама дават по 450 лева заплата за рискова длъжност а най простият мутра ходи с 2 екипа и 8 въоражени с него?а де?тъпа работа имат пари да се заринат ама не дават за спокойствието на хората,инвестиция нула ако стане нещо кой е вътре да се прежалва и после полицията е виновна че има престъпност и така се е случило,сега ще го изкарат Цветанов виновен,Бойко виновен и ще им искат оставките ще стане политически цирк отново а за нас един к.р,що не са му дали парите и да се маха?сега прострелян бере душа а другите треперят е това е от акъл и несъобразена ситуация в деден момент от некфалифицирани служители и охрана и персонал.

Comment

Щото са смели, затова!
            Не дават кинти за качествена охрана, така става!
            Никой не е виновен...немотията е причината!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Като му се доспи на завалията и ще приключи всичко. Аз му давам време до утре сутринта към 5-6.
              Lexus IS200

Comment

е важното е че си имаме НСО дето се святкат с по 2-3 патлака и със супер колите, а банките и тяхната охрана...кучета ги яли.
                Жалко за невинните, дето са се озовали на неправилното място в неподходящото време....
                In God we trust, all others pay cash.
                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Според мен човека не е съвсем наред, да обера банка и аз съм склонен ама заложници... това вече е прекалено пък и безмислено. Сега остава човека да изреве, че иска бензина по 2 лева и веднага ми става симпатичен.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Не не ... предал се е ... само 1 заложник му остава .... и ще се бори за 2 години условно ...
                    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      Според мен човека не е съвсем наред, да обера банка и аз съм склонен ама заложници... това вече е прекалено
                      Стига,бе колега,сега чух,че човекът е бивш охранител.При положение ,че и премиерът ни е такъв, недей с такива приказки! Пък и г-н Пожарникаря лично отиде да ръководи операцията - нали е баш психолог в тая област...
                      ...
                      155 1,6 TS 16V `96
                      166 2,4 JTD `99
                      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        ама не можеш да разчиташ 1 човек да пази една банка???.
                        Със сигурност ти казвам , че охранителите са двама! Големи суми в брой в клона няма - заплатите на служителите на община Сливен се превеждат по дебитни карти !
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Със сигурност ти казвам , че охранителите са двама! Големи суми в брой в клона няма - заплатите на служителите на община Сливен се превеждат по дебитни карти !
                          Във вестниците писаха, че е внесена вноска от общината над 1 милион.Но взимане на заложници с огнерстрлно оръжие, обит за непредумишлено убийство и т.н.-поне 10 г
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                            Така е охранители са двама в тази банка. Ама то колко да са като банката има няма е 20 квадрата?

Важното е, че всички хора са добре
                            Last edited by Mirela; d.m.y г., 10:52.
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

За пореден път станахме за смях!
                              Похитителя дори безалкохолно и цигари си поискал..
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                              Suzuki Swift 1.6
                              Ford Fiesta 1.8D

Comment

Working...
                              X