Първоначално публикувано от Mirela
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Банков обир
Collapse
X
-
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеНе бъди сигурна , аз пък съм запознат с бизнеса в Сливен и областа, знам къде какви потоци минават (да не ти изброявам фирми, а като прибавиш и бюджета на общината - публичен е и може да направиш справка поне за него) Но по принцип ако се търси кеш не е удачно човек да се насочва към банки , кешовите наличности се контролират много добре и стремеша е за потдържане на минимални от гледна точка ефективност, кеша не носи достатъчно доход. Сигурно повече кеш има при изплащане на пенсии по пощите (особенно в малки населени места и села) , че и пенсиите вече са с банкови карти в не малък дял.
Аз самата познавам двама от служителеите на тази банка. Ама този човечец не е знаел , че банката има трезор дори. Мисля, че целта му не е била пари.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеГовирих за разположението на тази банка не какви пари минават през нея.
Аз самата познавам двама от служителеите на тази банка. Ама този човечец не е знаел , че банката има трезор дори. Мисля, че целта му не е била пари
Да за разположението си права, както и за целтаявно не съм разбрал поста
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
http://www.dnes.bg/crime/2011/03/25/...krepial.114519
OMFG... не мога вече, това просто е черешката...
Ако не беше смешно, щеше да е върха на трагедиите. Ама да взема да поспра да Му се присмивам, че току-виж Той ме наказал за тези мои думи...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Не знам какво е искал и какво не, но моята кола, другата - Фиата, и тя беше заложник там пред банката 3 дена и сега като ми я върнаха има драскотина сякаш от куршум...
Comment
Comment