Известие

Collapse
No announcement yet.

Банков обир

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
    Ако е искал пари няма да избере тази банка

П,П От Сливен съм
    Не бъди сигурна , аз пък съм запознат с бизнеса в Сливен и областа, знам къде какви потоци минават (да не ти изброявам фирми, а като прибавиш и бюджета на общината - публичен е и може да направиш справка поне за него) Но по принцип ако се търси кеш не е удачно човек да се насочва към банки , кешовите наличности се контролират много добре и стремеша е за потдържане на минимални от гледна точка ефективност, кеша не носи достатъчно доход. Сигурно повече кеш има при изплащане на пенсии по пощите (особенно в малки населени места и села) , че и пенсиите вече са с банкови карти в не малък дял.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      Не бъди сигурна , аз пък съм запознат с бизнеса в Сливен и областа, знам къде какви потоци минават (да не ти изброявам фирми, а като прибавиш и бюджета на общината - публичен е и може да направиш справка поне за него) Но по принцип ако се търси кеш не е удачно човек да се насочва към банки , кешовите наличности се контролират много добре и стремеша е за потдържане на минимални от гледна точка ефективност, кеша не носи достатъчно доход. Сигурно повече кеш има при изплащане на пенсии по пощите (особенно в малки населени места и села) , че и пенсиите вече са с банкови карти в не малък дял.
      Говирих за разположението на тази банка не какви пари минават през нея.
      Аз самата познавам двама от служителеите на тази банка. Ама този човечец не е знаел , че банката има трезор дори. Мисля, че целта му не е била пари
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
        Говирих за разположението на тази банка не какви пари минават през нея.
        Аз самата познавам двама от служителеите на тази банка. Ама този човечец не е знаел , че банката има трезор дори. Мисля, че целта му не е била пари

Да за разположението си права, както и за целта явно не съм разбрал поста
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

http://www.dnes.bg/crime/2011/03/25/...krepial.114519

OMFG... не мога вече, това просто е черешката...
          Ако не беше смешно, щеше да е върха на трагедиите. Ама да взема да поспра да Му се присмивам, че току-виж Той ме наказал за тези мои думи...
          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

А за ББ думи нямам вече, а иначе горкия човек нещо е попревъртял, той надали е искал да обира въобще банката
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Не знам какво е искал и какво не, но моята кола, другата - Фиата, и тя беше заложник там пред банката 3 дена и сега като ми я върнаха има драскотина сякаш от куршум...
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Незнам какво, що ама Новозагорци пак се прочухме
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                X