Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко колеги се прехвърлиха от Мтел към друг оператор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    За сега оставам, но ако продължават с тия глупости с билинга може да им бия шута.

Инак проблеми не съм имал никакви (от бая годинки) до преди 3 месеца, обаче от тогава ни фактури ни вест, ни кост... и после ще ми ни тръснат (за 6 карти и не ясно за колко месеца) на куп, драго нали...
    е ще дойдат не им се притеснявай за това те ги бавят ама няма да ги и забравят .
    При мене идват (за 4 карти) вече 2 сметки в рамките на седмица със скрок за плащане от по 10 дена да добре дойдоха 300 кинта за телефони .И другия месец сигурно пак така
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
      е ще дойдат не им се притеснявай за това те ги бавят ама няма да ги и забравят .
      При мене идват (за 4 карти) вече 2 сметки в рамките на седмица със скрок за плащане от по 10 дена да добре дойдоха 300 кинта за телефони .И другия месец сигурно пак така
      Е ще отнесат тогава една жалба поне... и ще има да преразглеждат една по една например.
      Като са си надробили чорбата, да си я сърбат... ясно е, че ползваното трябва да се плати, но като излезе фактура за стара дата - да е с поне месец (на фактура) срок за плащане.
      Все пак не съм им строшил аз билинга...
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

На мен ми тръснаха една месечна завишена сметка, но после се коригираха при следващата фактура. Имах и 2 фактури дошли в рамките на 10 дни, но това беше всичко.
        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
          Разкарвам ги веднага щом имам възможност (т.е. взимам си номера). Но още не мога да реша къде да се прехвърля. Имам и глобулски номер от 3 години, засега нямам оплаквания от тях, но пък доста приятели се оплакват. Така че ако някой сподели мнение за алтернативите ще е от полза
          Вивател. Имам карти и на 3-те оператора, те са най-коректни и то вече 5 години.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

И аз съм с М-тел от 10 г. и досега нямам оплаквания и мисля да не ги отсвирвам - ЗАСЕГА!
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
            .:: My PRECIOUS ::.

Comment

М и аз съм абонат на Мтел от ~8 години. Картата ми стои просто да могат да се свързват с мен приятели на Мтел. Стои си на минмалната тарифа от 5лв и не ми е тежест. Иначе си ползвам конкурентния оператор и съм доста по-доволен. Не, че с тях нямаше дразги на скоро, но са китка спрямо мтел.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              Suzuki Swift 1.6
              Ford Fiesta 1.8D

Comment

Аз мисля да остана. Даже си поднових договора с още една година, на по-добър план. Абонат съм им от има-няма 13 години. Разбирам ги за проблема, случва се. Важното е да се оправят бакиите, както се оправиха при мен и при много от познатите ми. Междувременно си взех и Вивакомска карта да ги пробвам и тях.
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                  Аз мисля да остана. Даже си поднових договора с още една година, на по-добър план. Абонат съм им от има-няма 13 години. Разбирам ги за проблема, случва се. Важното е да се оправят бакиите, както се оправиха при мен и при много от познатите ми. Междувременно си взех и Вивакомска карта да ги пробвам и тях.
                  От Виваком би трябвало да останеш доволен.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  Suzuki Swift 1.6
                  Ford Fiesta 1.8D

Comment

А бе аз всеки път се мъча да ги хвана Мтел в лъжа, ама като седна да си прегледам фактурата и всичко си е така, както е. Може да се случи грешка, но повечето хора неоснователно обвиняват, защото не си правят сметка понякога, с кого и колко говорят.
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      А бе аз всеки път се мъча да ги хвана Мтел в лъжа, ама като седна да си прегледам фактурата и всичко си е така, както е. Може да се случи грешка, но повечето хора неоснователно обвиняват, защото не си правят сметка понякога, с кого и колко говорят.
                      Покрай смяната на системата, бая хващания в издънка има... не говорим за лъжи и умишлени надписвания, а за епик фейл в областта на ИТ/билинг.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Заместете надписа Windows с Mtel Billing System...

Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Покрай смяната на системата, бая хващания в издънка има... не говорим за лъжи и умишлени надписвания, а за епик фейл в областта на ИТ/билинг.
                          Всеки който си има вземане даване с бази данни - обединение , преместване и прочее му е ясно какви могат да са последствията .
                          Бих казал съвсем нормално развитие на нещата .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

А защо по дяволите искаха да сменят работеща система?
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              А защо по дяволите искаха да сменят работеща система?
                              За да могат потребителите от вече изкупените МегаЛан и СПнет да си плащат комплексна услуга . Ключовата дума я каза колегата morfius - билинг .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Всеки който е имал вземане даване с корпоративна услуга трябва да е идиот да направи това което става в Мтел в момента.

Comment

Working...
                                X