Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко колеги се прехвърлиха от Мтел към друг оператор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еххх как ми липсва Мобиком....

С Мтел(Мобилтел) съм от както се помня.Още от времето на Цитрон гсм, никакви ядове и до сега. Към 40 карти към фирмата имаме и досега не е имало проблеми.Всяка година подаряват телефони, канят на партита, дет се вика лошо не съм видял.Преди като частен клиент и сега като фирмен никакви проблеми.

От има няма година и нещо използвам Вивакомска карта и там също нямам никави оплаквания. Не съм от хората дето много си следят потреблението но като се има предвид количеството на разговорите сметките са повече от нормални.

За глобул нищо незнам антипатични са ми по дефолт
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      ...
      Говоря на воля с Вивател.
      За 6 лева на месец има 300 минути към Вивател и стационарните телефони. Напълно достатъчно.
      Към останалите оператори е 28 ст/мин, но тука има една незабележима на пръв поглед уловка.
      Отчита на 30 секунди, а не като останалите разбойници.
      Тоест при кратки разговори, както са ми повечето, щото не обичам излишните приказки, излиза че разговора ми е само 14 ст.
      За това в рамките на 10 лева на месец си говоря доволно и понеже ми се прехвърлят до 300 неизразходвани минути, постоянно съм със запас от около 600...
      На същия тарифен план съм от 4 години и съм супер доволен. А от вчера и служебните ни телефони са Виваком. Писна ни от неуредици вече няколко месеца с М-тел.
      ...
      155 1,6 TS 16V `96
      166 2,4 JTD `99
      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Да съживя малко темата - официално съм в развод с Мтел, прежалих 4 месечни такси, защото сметнах, че ще ми е по-евтино да ги платя и да се махам, отколкото за още 4-5 месеца да ми вземат неизвестна сума и да се разправям с глупости
        GTV 2.0 TS '95
        Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

И аз да кажа.
          До 2000 година търпях М-тел. Нестига че за новите абонати веднага им смъкваха гащите по 144лева за карти и всяка услуга се плащаше нечовешки скъпо, смята на план и т.н. Ако искаш примерно да ти се активара нещо си... пак на нечовешката опашка трябва да се редиш и да си платиш, че ти активират каквото и да е. Шута и беж на другия мародер -Глобул и на тях шута и сега се мирасах при Виваком. Не съм предполагал, че са различно нещо - в положителен смисъл.
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Интересно ми е как през 2000 год. си бил шута на Мтел, като търга за втори оператор се проведе през 2001 г. и почти до края на 2001 Глобул бяха в практически стартова и полуработеща позиция...
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
              Интересно ми е как през 2000 год. си бил шута на Мтел, като търга за втори оператор се проведе през 2001 г. и почти до края на 2001 Глобул бяха в практически стартова и полуработеща позиция...
              Живеех тогава в едно загубено село без покритие /заврян зет/ и си бях без телефон. Странно ли ти звучи?
              Alfa 155 2.0TS 8V '93
              sigpic
              VW LADAVAGEN '81
              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Оставам в Мтел, но си взех и друга карта.
                Това е временно скоро съвсем ще приключа с тях.

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                  Живеех тогава в едно загубено село без покритие /заврян зет/ и си бях без телефон. Странно ли ти звучи?
                  Странно само дотолкова, доколкото през 2000 г (когато и аз станах абонат на Мтел), те все още бяха монополисти и втория гсм оператор беше само мираж и приказки.
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Ей тва е в Горна пред Мтел един познат къде не му пукаше много много
                    Attached Files
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      Ей тва е в Горна пред Мтел един познат къде не му пукаше много много
                      Така или иначе нищо не могат да ти кажат от Мтел. Евала

Честно казано аз от Мтел съм доволен, не мога да си изкривя душата. Е определено ме дразни, че 1 година не си оправят системата, но за радост при мен грешки не е имало.
                      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                        Забрявяш оператора майка- мобиком!
                        Мтел ги уволних още преди десет години.
                        Спомням си как си купих карта за 466 лева (една светло синя на гърба с карта на бг ) през 96 мисля беше и за малко беше ..има няма 3-4 години. Имах си една нокиа 250 (то аз още си я имам) и си кютах с мобикома. 2001 като влезе глобул го ползвах малко ,още нямаха покритие на всякъде ,беше в момента ,в който ти даваха карта и номер по избор безплатно . Надписаха ми още на третия месец сметката (тогава много дебнех) и то с повече от 400 лв 6 часов разговор с холандия ... опростих им ги и почнах с предплатени карти да се мъкна и ги сменях през 2-3 месеца . От 2005 съм на вивател и до момента проблеми нямам ,промоциите са им най-добрите , тарифите също (мое мнение) имам Swisscom карта от дълго време ,която ползвах и ми беше някак си евтинко

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Доскоро имах една Прима карта в допълнение към Вивателският и Глобулският абонамент и тия идиоти ми я терминираха нищо, че бях зареждал предният месец?!? Както се досещате изобщо не страдам за гадната еврейска фирмичка Само заради монопола, който им дадоха Костов и Бакърджиев тия измекяри трябва да бъдат наказани с тотален отлив на клиенти.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            Доскоро имах една Прима карта в допълнение към Вивателският и Глобулският абонамент и тия идиоти ми я терминираха нищо, че бях зареждал предният месец?!? Както се досещате изобщо не страдам за гадната еврейска фирмичка Само заради монопола, който им дадоха Костов и Бакърджиев тия измекяри трябва да бъдат наказани с тотален отлив на клиенти.
                            Бъди по-ясен, предполагам от мнението ти, че говориш за Ментел.?

---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:15 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                            Забрявяш оператора майка- мобиком!
                            Мтел ги уволних още преди десет години.
                            Спомням си как си купих карта за 466 лева (една светло синя на гърба с карта на бг ) през 96 мисля беше и за малко беше ..има няма 3-4 години. Имах си една нокиа 250 (то аз още си я имам) и си кютах с мобикома. 2001 като влезе глобул го ползвах малко ,още нямаха покритие на всякъде ,беше в момента ,в който ти даваха карта и номер по избор безплатно . Надписаха ми още на третия месец сметката (тогава много дебнех) и то с повече от 400 лв 6 часов разговор с холандия ... опростих им ги и почнах с предплатени карти да се мъкна и ги сменях през 2-3 месеца . От 2005 съм на вивател и до момента проблеми нямам ,промоциите са им най-добрите , тарифите също (мое мнение) имам Swisscom карта от дълго време ,която ползвах и ми беше някак си евтинко
                            Нищо не се губи, просто плавно и полека си се преобразуваха и се самоизядоха. такака или иначе те си бяха едно и също нещо.
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Баш за тях говоря.
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Абе я да попитам тук:
                                Като ме набира някой от чужбина да си лафим аз плащам ли нещо?
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X