Ако си с карта на БГ оператор - не.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко колеги се прехвърлиха от Мтел към друг оператор?
Collapse
X
-
-
Почти половин година ще стане, от както се махнах от м-тел и минах към Виваком! Много съм доволен от решението, което взех и резултатите са на лице! Сметките ми намаляха с 50%-60% спрямо преди, а говоря не по-малко!Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
аз никога не съм бил абонат на М-тел, никога! С Глобул съм от идването им в БГ (така се случи).
Хубаво де ама преди седмица ми се обаждат от фирма за събиране на вземания и ми казват, че дължа 57 лева на М-тел ахахаха смееехкак не ги напсувах хорицата не знам ама голям смях падна
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
И аз приключих с Мтел.Повече от 10 години им бях клиент и тука за една година ме побъркаха от глупости.Миналата година ми изтече договора и го преподписах ме.На следващия месец тройна сметка.Питам ги какво става тука ония викат абе плати сега да не ти спираме телефона ще ти преизчислим сметката и ще ти приспаднем парите.Четери месеца преизчисляваха,приспадане от сметката няма.По-принцип не бях плащал сметка повече от40-50лева.Проблемната фактура беше 140лева.След това четери пет месеца няма фактури.Питам какво правим дай да плащам нещо после ще се натрупат.Казват спокойно господине никой няма да ви спира телефона.В един момент ми идва сметка от 540 лева за четери месеца е това.Пусках жалби казват толкова е сметката.Иначе влизат в положение пратиха ми писмо в което ми предлагат да платя сега 30% от сумата сега и другите разсрочено.Имали срив в системата.Ми като няма сривове защо имам нормални сметки и изобщо какво ме интересува че компания с милиони оборот имат проблем със системата и то не седмица или един месец и после страдаме крайните потребители.Тези са най-големите мошеници.
алфа 156 1.8тс16v
Comment
Comment