If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
здравейте колеги, нядявам се ще ме приемете във вашия форум
ха ха ха ха Вчера ме предупреди и ми даде некъв отрицателен вот и предупреждение понеже съм оспорвал администраторско решение........няма да коментирам, ама това означава че който каже нещо дето не му изнася ЛИЧНО НА НЕГО да се смята за предупреден или изгонен, незнам още ама засега нямам БАН
п.с.
да видим кога ще ме издебне....
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Re: здравейте колеги, нядявам се ще ме приемете във вашия фо
Първоначално публикувано от phoenix
Здравейте колеги, надявам се че няма да се сърдите ако още един любител на италианските красавици който кара Фиат, се подвизава из форума на Алфа, във фирума на фиат много нерви изхабих по-адрес на М..тко, заради начина на еднолично управление.
ха ха ха ха Вчера ме предупреди и ми даде некъв отрицателен вот и предупреждение понеже съм оспорвал администраторско решение........няма да коментирам, ама това означава че който каже нещо дето не му изнася ЛИЧНО НА НЕГО да се смята за предупреден или изгонен, незнам още ама засега нямам БАН
п.с.
да видим кога ще ме издебне....
Ааа,това е частен форум и соПственико(ЕГА го фане разстройство и три дена да не го пуща) ке си праи шо си иска Ьа сега да си дойда на думата и добре дошъл
Comment