Колеги, изпаднаха малко ваучери за гориво за OMV, та да питам - коя от нафтите им става и има ли разлика от бензиностанция до бензиностанция? Удобните ми бензиностанции са тази на Г.М. Димитров, тази на 8-ми блок в Студентски, тази, която е близо до Билла България (или някоя около Лозенец, за която не се сещам).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нафта от OMV
Collapse
X
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43483
Тук сигурно има някои отговори... каквото и да им е качеството на горивата, няма как да е сравнимо с това от "нонеймки" бензиностанции, както и с локомотивната нафта според мен
Иначе много пъти е казвано по темата - големите и най-оборотни бензиностанции - там можеш да се надяваш, че горивото е ако не друго поне прясно (не, че за нафтата има значка де)...
Comment
-
Аз живеех на Г.М.Димитров и честичко зареждах от това ОМВ...Редовно и там си мия колата. За момента нямам забележки нито към пропана, нито към бензина им....Не съм усещал никаква разлика спрямо други 2-3 бенз. на които зареждам. За ОМВ до КИа, съм чувал кофти отзиви и лично аз имам съмненияСамо това мога да кажа...ама като имаш ваучери прообвай
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеhttp://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43483
Тук сигурно има някои отговори... каквото и да им е качеството на горивата, няма как да е сравнимо с това от "нонеймки" бензиностанции, както и с локомотивната нафта според мен
Иначе много пъти е казвано по темата - големите и най-оборотни бензиностанции - там можеш да се надяваш, че горивото е ако не друго поне прясно (не, че за нафтата има значка де)...АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАми мисля си, че тая от бензиностанциите (особено най-големите вериги) трябва да е по-качествена - може и да бъркам
Mнението ми е базирано на това, което съм чел в различни автофоруми, подкрепено със снимки в повечето случаи на разтопени дюзи и т.н....АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАми мисля си, че тая от бензиностанциите (особено най-големите вериги) трябва да е по-качествена - може и да бъркам
Mнението ми е базирано на това, което съм чел в различни автофоруми, подкрепено със снимки в повечето случаи на разтопени дюзи и т.н....няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениепоради спецификите на дизеловите агрегати в локомитивите тяхната нафта е в пъти по-чиста и хубава от обикновенната такава. Кой и какво й причинява на тази нафта от пътя между локомотива и колата не е ясно156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Мойта кола е мъртва с нафта от ОМВ,но пък е доста икономична.До Серес с нафта от ОМВ ми даде разход по борд 4.7 със 100-110Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениепоради спецификите на дизеловите агрегати в локомитивите тяхната нафта е в пъти по-чиста и хубава от обикновенната такава. Кой и какво й причинява на тази нафта от пътя между локомотива и колата не е ясноПървоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеГрешно ти е мнението,тая нафта не е била от локомотив или наи малкото е кръщавана със кои знае какво
Comment
Comment