Известие

Collapse
No announcement yet.

На татко момчето..!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дърветата не са ви виновни за нищо, това че някой няма сиво вещество между ушите си е виновен той!!! Ето ви нагледано, няма дървета, дори мантинелите за заместени от стени, за да не може и те да се прескачат примерно като си с висока скорост http://vbox7.com/play:a60589e2 Това ако не ви е нагледно показано, че не е виновна крайпътната обстановка, а самото ЗКУ което както се разбира от статията нито той, нито баща му са ползвали семейната мозъчна клетка при тая ситуация. Радвайте се, че няма други пострадали, които просто да са минавали от там, защото, изведнъж се озоваваш на неподходящо място в неподходящ момент и до тук. Такива простотии като тази трябва да се наказват със затвор, както е в щатите, без: ама ти, ама той, ама защо, ама колко и къде.

П.П.Не са ви виновни дърветата край пътя, а дървесината в главата на тоя дето натиска педалите и върти геврека!!!
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Абе на "самоубиец", каквото и да махнеш от пътя му (ако ще и на равно поле да го оставиш), пак ще намери начин да се "самоубие". Тук мисля изобщо не стои на дневен ред, мантинели, дървета, превишени скорости....., а въпроса какво търси този келеш зад волана и къде е бил баща му?
      Незнам ама ако утре някой вземе пистолета на баща си и гръмне няколко случайни човека по улицата, сигурно общината ще е виновна, че не е осигурила бронежилетки на гражданите.
      Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 13:46.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Това че дървото е виновно беше смешно е типичен случай как по български търсим под вола теле само и само да се успокойм че не сме си ние виновни. Друга тема че трябва да има мантинела, и на много места няма където трябва да има, но ние пътища като хората нямаме та мантинела ?!? Мисля че тук прочетох (в форума) че има страни където глобата е % от заплатата/доходите. Това дали някой "има топки" да го прокара и в България ?!?
        145 1.7 16V Boxer

Comment

Интересно ми е кой е и какъв е бащата на това лекенце , та изкараха виновно дървото, което си е било там и преди тях двамата да ги е имало изобщо .И много други водачи са минали покрай него без да им навреди.С риск да повторя дивака , виновното дърво не е това до пътя , а това зад волана.
          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Колеги, снощи по новините казаха, че имало живот извън България..... и дървета до пътя също
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Колеги, снощи по новините казаха, че имало живот извън България..... и дървета до пътя също
              Да бе да ... и американците са стъпили на луната ...
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                Това че дървото е виновно беше смешно е типичен случай как по български търсим под вола теле само и само да се успокойм че не сме си ние виновни. Друга тема че трябва да има мантинела, и на много места няма където трябва да има, но ние пътища като хората нямаме та мантинела ?!? Мисля че тук прочетох (в форума) че има страни където глобата е % от заплатата/доходите. Това дали някой "има топки" да го прокара и в България ?!?
                Колега ясно , че момчето е виновно и трябва да бъде наказан стаибилно, ама да ти кажа ти и дивака се хващате за под вола теле, и ще го напиша пак , не можем да махнем скалите , нито да присошим реките или да запълнем 50 метрови пропасти, обаче нищо не пречи да се одрежат дърветата непосредсвено до пътя, и пак ти казвам случая , няма безгрешни хора , ок караш си с 90 км/ч изкача ти песа на пътя и биеш рязко десен и бам в дървото ? Заслужава ли да умрът 1-2-3-4-5 човека заради подобна ситуация, може с това одрязване на дървета да се спасят 5-10-20-50 човека за една година , не е малко колега. Не говори така все едно си безгрешен и шофъора е виновен , ситуации всякакви , а дървото там просто те убива и това е.
                Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 23:14.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                  Колега ясно , че момчето е виновно и трябва да бъде наказан стаибилно, ама да ти кажа ти и дивака се хващате за под вола теле, и ще го напиша пак , не можем да махнем скалите , нито да присошим реките или да запълнем 50 метрови пропасти, обаче нищо не пречи да се одрежат дърветата непосредсвено до пътя, и пак ти казвам случая , няма безгрешни хора , ок караш си с 90 км/ч изкача ти песа на пътя и биеш рязко десен и бам в дървото ? Заслужава ли да умрът 1-2-3-4-5 човека заради подобна ситуация, може с това одрязване на дървета да се спасят 5-10-20-50 човека за една година , не е малко колега. Не говори така все едно си безгрешен и шофъора е виновен , ситуации всякакви , а дървото там просто те убива и това е.
                  Е то по тая логика, навиваш волана на ляво и бам в колата, дай тогава да изтребим всички кучета, котки, добитък или най-добре да не се качваме в колите. Преди това дърво попринцип има и банкет, дърветата са на около 3 метра от пътя и имаш достатъчно място за реакция. А и има едно нещо наречено съобразяване с пътните условия. Никой не те кара да караш с 90 само, за да можеш да стигнеш по-бързо. Като имаш дървета и те е страх от тях ще караш с 80-70-60-50 това, че максималната ти е 90 не значи, че винаги трябва да караш с толкова. Или какво, караме винаги с 90 за да може хем да сме бързи, хем да не ни вземат книжката. И не търся под вола теле, а гледам обективно нещата

Има една много хубава приказка за такива случай: По-добре 30 минути по-късно от колкото 30 години по-рано
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                    Абе колега ти новини не гледаш ли? Преди седмица даваха куче завито в одеяло що не умряло и окло него десет шматки го оплакват и се жалват че на 112 не им обръщали внимание, някакво псе плавало десетина дни на покрива на къща, приюти за кучета и какви ли не глупости още /нищо против косматите ни приятели - даже обратното, но се прекалява/ та ако стане случката всички ще се радват на кутрето, а на тебе няма да ти се обърне грам внимание, най много тумба цигани да ти завлече возилото на скрап и вече негодното дърво до кюмбетата.

Иначе ако ми изкочи животинка на пътя винаги бърз поглед в огледалото и ако няма никой намалявам рязко без грам завой, никога не съм си правил експерименти отностно стабилноста на автомобила ми пред тенденцията да згазя нещо. И още нещо много ми харесва пролетно и лятно време да си шофирам по път обграден с дървета. Това с дърветата са оправдания.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      много ми харесва пролетно и лятно време да си шофирам по път обграден с дървета. Това с дърветата са оправдания.
                      И аз съм на същото мнение, имаме хубава природа и такива пътища са едни от най-красивите. Не ми се кара по пътища като в Аризона, да карам и да виждам само НИЩО

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                        И аз съм на същото мнение, имаме хубава природа и такива пътища са едни от най-красивите. Не ми се кара по пътища като в Аризона, да карам и да виждам само НИЩО
                        Абе то и на мене ми е кеф да карам така , ама не виждам какъв е смисъла да се спори повече , говорим за международни пътища където хората ги използват главно да се придвижаат до еди си коя точка , защото видиш ли държавата не може им осигури автомагистрали , като се препаси кажи , речи цялата страна( главните градове ) с магистрали, тогава няма проблем 2ро 3то класните пътища да си останат с дървета и т.н. , тъй като трафика ще е много по-малък.
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Не режете дърветата, настоявайте за читави мантинели.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                          X