Известие

Collapse
No announcement yet.

Горивата паднаха с 10% .. Дянков се смили над нас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Баси , и аз се вързах в първия момент , но за съжаление цените си остават горе
    Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Тръгнах да взимам и туби да пълним ... то бива шега ама тва ....
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Смятайте целия народ колко сме болни вече...Като всички други и аз подскочих от радост, но...Явно голяма мъка ни са тези горива...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да ви кажа честно и аз се хванах!
          Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
          Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
          Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Не само, че се хванах, ми щях да си изям ушите, че преди половин час напълних до горе
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Направо подивях от кеф,но за млако...Днес никой не ми се върза на лъжите,а аз на всяка
              sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Е не, тоя майтап направо кърти мивки! А, така се надявах да е истина.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

АХАХХ и аз станах жертва на Доко.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  Suzuki Swift 1.6
                  Ford Fiesta 1.8D

Comment

Доко, евала бате! Ти уби коньо с мистрията!
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Жалко, че е само шега. Снощи обаче обявиха, че на международния пазар петрола пак бил стигнал ненормално високи цени - нъл се сещате кво ни чака въпреки протестите ???
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Днес гледах предаване за рафинерии, за това как се добива нефта от земята и как става създаването на горивата...тея са животни...процеса не е лек и струва огромни количества пари...като при изпаряването на суровият пречистен нефт се получават газ, бензин, дизел, авио горива.
                        От тая гледна точка се зачудиш защо като разходите за направата на бензин и дизел са еднакви, дизела е по-скъп...щото така им изнася на хората от горе. Щото вс камиони, автобуси, бусове са на дизел...И въпреки всичко другият върпос, който изникна в мен: защо хората давайки толкова усилие и средства да направят и добият нефт и горива дават цената от 1лв на литър и държавата има надценка с още толкова поне....само данъци. Тя не участва с нищо в процеса....това са такива парадокси.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                          Жалко, че е само шега. Снощи обаче обявиха, че на международния пазар петрола пак бил стигнал ненормално високи цени - нъл се сещате кво ни чака въпреки протестите ???
                          За момента има сложен таван от 2.50 до края на месеца мисля, че беше.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          Suzuki Swift 1.6
                          Ford Fiesta 1.8D

Comment

Ей и аз се хванах щото го пречотох днес, и за момент се замислих коя ще е следващата цел за която трябва да протестираме Ей кво готино ми стана като си представих как зареждам на 1,80... еххх.. мамка му и прасие Доко!
                            145 1.7 16V Boxer

Comment

Working...
                            X