If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз хубаво ще го сложа...но как ,като не зарежда :@ ....от къде да си дръпна 7чка(Читава) мерси пак ,ще пробвам през юсб,но пак съм скиптично настроен...
сега като се загледам..навсякъде ревюто на тоя компютър е с 4Г рам и 1Г видео карта...моя е с 3 памер и 512 карта...нещо са ме метнали ...дори процесора не ми е i5-480M ,а е i3-380M :X
А можеш ли да ни кажеш какви са цифричките и буквичките след AS5742G-xxxxx... ? Тогава ще ти кажа с какъв процесор, рам, диск и т.н. трябва да е това, което ти е в ръцете.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
@AlfaFen145 я сподели , може и на някой друг да се наложи подобна операция .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Абе защо все разправят че 7 е по лек!? Според чичко Бил системните изисквания са му най големи. Не че бих ползвал WIN отново, ама ... така ... за обща култура.
п.п. Ща да отбележа че може и да не записвате правилно дискът. Ако няма активен дял на харда и се постави ботабилен диск в сд то трябва да зареди от него независимо с какъв приоритет е.
То ако е за лекота, карайте на ДОС бре
На новите железарии може да се сложи Хр (не винаги), Виста или 7 от клиентските и 2003 (не винаги) и 2008 от сървърните творения на М$.
Най-леко и бързо работи 2003 но след 2 дни настройка, после е 2008 ама трябват 3 дни (и ядове с графичното ускорение), 7 цата тръгва отма, Хр е уж лек... ама оптимизации за хардуера няма ... и последна остава Виста... която просто не я домислиха.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
@AlfaFen145 я сподели , може и на някой друг да се наложи подобна операция .
Прав си да..
Биоса си ми е бил нормален.Просто аз съм летвата...
с Ф5 и Ф6 местиш приоритета на буутването и така...
Сега ми излезе друг проблем...не мога да си кача драйвари за нищо на новия лапоп.щото стария е БОТ и не чете флашката ми ... ;@
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:46 ----------
хахахах аз съм ебати бота...дори съм си оставил един диск само Ц: хахахаха а уж ги писах 2 ....Има ли шанс да си направя още един в момента или да реинсталвам пак ??
Десен бутон върху My Computer -> Manage -> Disk Management.
Там трябва да ти покаже колко свободно дисково пространство имаш (Unallocated).
Десен бутон върху свободното -> New volume.
Избираш си колко голям да ти бъде дяла - може да разделиш свободното на 2 дяла, или на един, както ти си решиш.
Какво инсталира в крайна сметка? Ако си заел цялото дисково пространство за С: , можеш да го свиеш и да си направиш и Е: (примерно). Ако си сложил 7-цата драйверите не трябва да са ти проблем закачи го за нета и дори с един update може да се намести всичко.
Какво инсталира в крайна сметка? Ако си заел цялото дисково пространство за С: , можеш да го свиеш и да си направиш и Е: (примерно). Ако си сложил 7-цата драйверите не трябва да са ти проблем закачи го за нета и дори с един update може да се намести всичко.
Проблема е ,че сега му закачих яко драйвъри ,но неще да влезе в нет.И ВАН му слагам ама не иска .....какво може да е :@
---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:47 ----------
Десен бутон върху My Computer -> Manage -> Disk Management.
Там трябва да ти покаже колко свободно дисково пространство имаш (Unallocated).
Десен бутон върху свободното -> New volume.
Избираш си колко голям да ти бъде дяла - може да разделиш свободното на 2 дяла, или на един, както ти си решиш.
ааа...аз вчера явно съм си настроил това въорисното (Unallocated) ...ясно...тая 7 ми е много странна ,ще трябва да я понауча сериозно ))
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
Както винаги ,питам и веднага след това го оправям...Лошо е човек да бърза.
Няколко въпроса ,към по-разбиращите 7цата и тези ,които я използват от одавна:
1.С ъпдейти или не?
2.Фаяруол или не?
3.Антивирусна ,коя ?
4.Мерси
пише ,че е активиран,аз вече сложих нод32 активирах го и ги ъпдейтнах....са ми е проблема ,с каква програма да гледам филми и от къде да изтегля свестен фотошоп
Comment