Известие

Collapse
No announcement yet.

Инсталация на линдолс..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Плащаш или черпиш някой дето разбира да ти оправи бозите.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Плащаш или черпиш някой дето разбира да ти оправи бозите.

Не виждам ,какво може да съм направил на лаптопа за 3 дена ....не съм бърникал нищо ...а той се представя НЕдостойно ,за възможностите си..качели боравя с машина на 5 години .... :@

Аз се чудя как е възможно двуядрено машинче,да е такова...дори от време на време ми показва ,че едното ядро е на 100% и свети в червено ,а друго е на нула...майче наистина ще го дам на някои да го разцъка...
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Примерно качил си си Уиндоус имидж с троянец, вирус или просто ранна бета маскирана като работеща версия.
        Просто примерно...

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Примерно качил си си Уиндоус имидж с троянец, вирус или просто ранна бета маскирана като работеща версия.
          Просто примерно...
          Мерси
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

Защо винаги трябва да се праивим, че разбираме от всичко?
            Досега да бях викнала някой да ми инсталира копма и да ми е мирна главата
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
              Защото е обидно лесно да си сложиш уиндовс , виках хора да ми слагат уиндовси да бях 1-2 клас , колегата се е справим просто очевидно има проблем с някакви драйвъри или прсто е инсталирал някаква програма която му бози процесора на 100% , ако съм на него свалям един вин 7 64 битов ( мисля , че процесора му е 64 бита) и правя реинстал, аз използах за моя лаптоп имиджа в замунда в който има виндвос 7 за всички видове лаптопи и вече 6 месеца си бачка ок , просто да преинсталира с друг и ще се оправи
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                Защото е обидно лесно да си сложиш уиндовс , виках хора да ми слагат уиндовси да бях 1-2 клас , колегата се е справим просто очевидно има проблем с някакви драйвъри или прсто е инсталирал някаква програма която му бози процесора на 100% , ако съм на него свалям един вин 7 64 битов ( мисля , че процесора му е 64 бита) и правя реинстал, аз използах за моя лаптоп имиджа в замунда в който има виндвос 7 за всички видове лаптопи и вече 6 месеца си бачка ок , просто да преинсталира с друг и ще се оправи
                Кое му е обидното?
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Кое му е обидното?
                  Беше саркастично казано , всеки човек , който има бегли познания по английски език може да си инсталира уиндовс , да не говоря , че има безброй много клипове в нета как да си инсталираш уиндовс стъпка по стъпка. Аз съм сигурен , че ако седнеш ще успееш да си сложиш уиндовс без проблем, да не говоря , че новите уиндовси сами си намират драйвъри и почти нищо не е нужно да им правиш .
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ако е използвал имиджа , за който дадох линк не би тябвало да има проблеми аз правих тия дни една инсталация с него и нямаше ядове. Ако г-н Гейтс види от някъде по колко начина му нарекохме тук ОС ще се самозарови ритуално
                    Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Колежке,преинсталирал и инсталирал съм линдолс над 50 пъти ...нямам никакви проблеми с това.... (:
                      И аз имам въпрос,защо винаги гледаме другата чаша,а не своята ))

Защото е обидно лесно да си сложиш уиндовс , виках хора да ми слагат уиндовси да бях 1-2 клас , колегата се е справим просто очевидно има проблем с някакви драйвъри или прсто е инсталирал някаква програма която му бози процесора на 100% , ако съм на него свалям един вин 7 64 битов ( мисля , че процесора му е 64 бита) и правя реинстал, аз използах за моя лаптоп имиджа в замунда в който има виндвос 7 за всички видове лаптопи и вече 6 месеца си бачка ок , просто да с друг и ще се оправи
                      Колега ,не съм сложил програма ,която ми бави компа ,а просто рилииза на линдолса е гаден,орязан линдолс..
                      За съжеление ОС ми е 32 бита и много много много ме е яд ,че не е 64 ,цял ден ми е мъчно и тъжно ....имам един фуджитсо-сименс,на 10 см от новия ,а тоя е с 64 ,а е сигурно с 5 години по-стар ....нямам думи ...
                      Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
                      Ако е използвал имиджа , за5който дадох линк не би тябвало да има проблеми аз правих тия дни една инсталация с него и нямаше ядове. Ако г-н Гейтс види от някъде по колко начина му нарекохме тук ОС ще се самозарови ритуално
                      Колега не съм използвал твоя рилийз,донесоха ми линдолса на диск и го сложих .Сега вече ще го използвам
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                        ...За съжеление ОС ми е 32 бита и...
                        май наистина е по добре друг да ти оправи бозите

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                          май наистина е по добре друг да ти оправи бозите
                          Е де колегата се е объркал имал е предвид Процесора

Comment

Обидно е после да оправяш творенията на така мислещите.

Comment

Обидно е после да оправяш творенията на така мислещите.
                              Аз не виждам Философия в инсталацията на уиндолс ... и какво може да се обърка

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                                Колежке,преинсталирал и инсталирал съм линдолс над 50 пъти ...нямам никакви проблеми с това.... (:
                                И аз имам въпрос,защо винаги гледаме другата чаша,а не своята ))
                                Колега, без лоши чувства искам да ти кажа, че съм инсталирал УИНДОУС над 500 пъти (това ми е работата) и пак има какво още да науча.
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                                Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                                Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                                Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Working...
                                X